Nachtelijke stremming Mastenbroekerbrug

Zwolle – De gemeente Zwolle voert gedurende de maand juli op een zestal nachten werkzaamheden uit aan de Mastenbroekerbrug. De brug is tijdens de onderhoudswerkzaamheden gestremd voor alle wegverkeer. 

De eerste werkzaamheden zijn van zondagavond 5 tot maandagochtend 6 juli en van maandagavond 6 tot dinsdagochtend 7 juli. Gedurende de werkzaamheden, tussen 22.00 uur en 06.00 uur is de brug voor alle wegverkeer afgesloten.

De activiteiten vinden eveneens plaats van zondagavond 12 tot maandagochtend 13 juli, maandagavond 13 juli tot dinsdagochtend 14 juli, zondagavond 19 tot maandagochtend 20 juli en van maandagavond 20 juli tot dinsdagochtend 21 juli. In totaal wordt er zes nachten gewerkt. De werkzaamheden gaan bij regen overigens niet door. 

De Mastenbroekerbrug verbindt de woonwijk Stadshagen met de stad en de woonwijken Aa-landen en Holtenbroek. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van onderhoud. Er vinden schilderwerkzaamheden plaats aan de ballast van de brug, waarvoor het brugdek omhoog moet. Het verkeer wordt omgeleid via de Hasselterweg. Bebording geeft dit aan. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor het scheepvaartverkeer.

Artikel delen:

Reageer