Zwolle Marketing door partners meer zichtbaar

Zwolle – Met Remote IT-Services is een innovatie partnerschapovereenkomst gesloten door Zwolle Marketing. Remote zal aan de stadspromotieorganisatie een server gratis ter beschikking stellen voor het gebruik van het boebsysteem en het plaatsen van filmpjes en foto’s ter promotie van de stad Zwolle. Bovendien verzorgd Remote IT-services het onderhoud van het systeem gedurende de periode 2009 tot en met 2011.

Zwolle Marketing zal gebruik gaan maken van promotiefilmpjes die kunnen worden vertoond op mobiele telefoons en op websitepagina’s maar ook kunnen worden toegevoegd aan social network pagina’s als bijvoorbeeld Hyves. De filmpjes zijn bedoeld om toeristen te informeren over de bezienswaardigheden in de stad. Ook zullen ze worden ingezet bij het Bankjesproject van Samen maken we de stad. De Cradle to cradle bankjes die door kunstenaars zijn ontworpen, door bedrijven worden geadopteerd en worden geplaatst op het Rondje Zwolle zullen een plaatje krijgen met hierop een telefoonnummer om een sms te sturen en het filmpje op de mobiel te ontvangen. Het filmpje vertelt meer over de bijzondere plek van het bankje, het ontwerp en de ontwerper en de adoptant van het bankje.

Remote zorgt voor de life streaming ervan. Meer toepassingen zullen in de komende jaren worden ontwikkeld in samenwerking met Remote IT-Services. Onlangs heeft Zwolle Marketing ook de IJsselhallen en Wegener Huis-aan-huisMedia als partners aan zich weten te binden. Zwolle Marketing streeft ernaar om samen met partners te werken aan het meer vindbaar en zichtbaar maken van de stad Zwolle. Met bovengenoemde partnerschappen maakt Zwolle Marketing hierin weer een stap voorwaarts. In de aankomende weken ziet u verschillende displays langs de wegen waarin duidelijk wordt dat Zwolle Marketing wordt ondersteund door de IJsselhallen. Daarnaast zal medio september weer een evenementenkrant worden uitgegeven door Wegener Huis-aan-huisMedia.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hoe kan dit gebeuren?
    Hoe kan Zwolle Marketing nou een vredesnaam in zee gaan met het bedrijf Remote-It in casu de heer Rob Hulsebos? Dit bedrijf o.l.v. deze man heeft onlangs het belangrijkste marketing-instrument van deze stad Omroep Zwolle persoonlijk naar de klote geholpen. Is er nu niemand die dat ziet? Burgemeester Meijer v.w.b. de marketing en wethouder Kenkhuis v.w.b. Omroep Zwolle WAKKER WORDEN, u moet zich aangesproken voelen. Het is niet de eerste keer dat mennaar mijn mening in het stadhuis loopt te slapen. Voorbeelden genoeg hiervan. Kom op cancellen deze overeenkomst met Hulsebos.


    Maak melding

Reageer