Gratis naar Gezondheidsbeurs LEEF!

De gratis toegankelijke gezondheidsbeurs LEEF! van 18 tot en met 21 januari a.s. in de IJsselhallen in Zwolle belooft een groot succes te worden. Met ruim 100 deelnemers wordt een breed en zeer gevarieerd programma aangeboden aan de bezoekers. Vanaf zwangerschapswens tot uitvaart: alles is aanwezig. De deelnemende bedrijven krijgen vier dagen de kans om met een gemotiveerd publiek in contact te komen.

Het unieke van de beurs is, dat de organisatie zich richt op bezoekers van alle leeftijdscategorieën. Men kan een risicotest doen, bloed laten prikken, cholesterol laten meten, bloeddruk laten meten, gezonde producten proeven en meedoen op het bewegingsplein. Om de bezoekers in beweging te krijgen is een groot fietsparcours gebouwd waar men op de pedalen kan. Tevens kunnen bezoekers kennis maken met Nordic Walken, op de step door de beurshal of de skates onderbinden.

Op een groot kookeiland worden op donderdag en vrijdag, in samenwerking met het Deltion College uit Zwolle en Vechtdal Producten, spannende kookwedstrijden gehouden. De deelnemers hebben zich al weken voorbereid en het beloofd een spektakel te worden!

Op zaterdag en zondag wordt met verse producten gedemonstreerd. De koks willen laten zien dat koken met verse producten niet alleen gezond is, maar ook gemakkelijk, lekker en betaalbaar.

Om onderwerpen extra onder de aandacht te kunnen brengen, wordt een grote symposiumruimte en een workshopruimte ingericht die plaats biedt aan zo’n 150 mensen. Dagelijks maken deelnemers aan de beurs hiervan gebruik om presentaties te kunnen geven over de meest uiteenlopende onderwerpen.

U kunt een voorlichting over het gebruik van paardenmelk verwachten, de problematiek rond autisme wordt belicht, overgewicht komt aan bod. Ook onderwerpen als de veranderingen in de zorgverzekeringen, de klassieke homeopathie, slaapstoornissen bij kinderen, stralingsrisico’s door gebruik van mobiele telefoons, ruimtevaartgeneeskunde, kortom; een interessant programma met voor iedereen boeiende items.

De gratis toegankelijkheid voor de bezoekers maakt de beurs laagdrempelig en bereikbaar voor een groot publiek. De organisatie zorgt voor professionele kinderopvang, dus ook voor gezinnen is het een gezellige, informatieve en leerzame dag uit!

Kom van 18 tot en met 21 januari a.s. naar de IJsselhallen in Zwolle en beLEEF! het mee!!

Artikel delen: