Antilliaans softbaltoernooi in Holtenbroek

Zwolle – Honk- en softbalvereniging Blue Hawks was zondag voor het tweede jaar op rij gastheer van het landelijk Antilliaanse softbaltoernooi. Tijdens het toernooi kreeg Zwolle deze maand de primeur van een All Star Game.

softbal-49-edit-edit.jpg

De Zwolse vereniging Blue Hawks verkeerde zondag 28 juni tot in de avonduren in Antilliaanse sferen. Deelnemende teams uit maar liefst twaalf Nederlandse plaatsen kwamen deze dag naar Blue Hawks om deel te nemen aan het Antilliaanse softbaltoernooi. Daarmee was het toernooi van grotere opzet dan vorig jaar. De deelnemers kwamen uit onder meer Rotterdam, Amsterdam, Almere, Lelystad, Zwolle, Den Haag, Zwijndrecht en Diemen. Het toernooi stond opnieuw garant voor spectaculaire wedstrijden op zeer hoog niveau. Blue Hawks kreeg de primeur van de allereerste All Star Game tijdens dit Antilliaanse softbaltoernooi. Tijdens deze speciale wedstrijden nam een team met de beste spelers uit het oosten van Nederland het op tegen het team met de beste spelers uit het westen van Nederland. Tijdens het gezellige toernooi op het honk- en softbalcomplex van Blue Hawks in de Zwolse wijk Holtenbroek was er Antilliaanse muziek en werden speciale Antilliaanse gerechten geserveerd.

softbal-41-edit.jpg

softbal-153-edit.jpg

Gelijktijdig met de start van het toernooi speelde het heren honkbalteam van Blue Hawks een thuiswedstrijd. De Zwolse honkballers namen het op tegen Bedrocks uit Emmen. De Zwolse ploeg, die dit seizoen met een nieuwe selectie debuteerde in de 5e klasse.

softbal-53-edit.jpg

softbal-99-edit.jpg

softbal-88-edit.jpg

Artikel delen:

Reageer