Topartiesten naar Frion Mega Muziek Spektakel

Zwolle – Op 7 oktober 2009 vindt het Frion Mega Muziek Spektakel plaats in Zwolle. Het 2e Frion Mega Muziek Spektakel is echt iets voor jou, je vrienden, familie en begeleiding. Nederlandse topartiesten zetten ook deze keer de IJsselhallen in Zwolle op z’n kop. Meeklappen, meezingen en natuurlijk meedansen met Gerard Joling, Jannes of vele anderen, dat kan allemaal.

Iedereen is vanaf 12.30 welkom in de IJsselhallen in Zwolle. De voorstelling begint om 14.00. Nederlandse populaire artiesten verzorgen tijdens het Frion Mega Muziek Spektakel een spetterend optreden!! Er zijn optredens van Gerard Joling, Jannes, Harm Wolters, IJssel Duo, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Henk Wijngaard en Dennie Christian. Als je komt maak je ook kans op een Meet & Greet met Jannes of op een weekend weg voor 2 personen op Parc Spelderholt! Kortom, dit wil je niet missen toch???

Verzorging

Aan alles is gedacht! Ook aan de speciale begeleiding. Voor, tijdens en na de voorstelling staat een groot team van vrijwilligers voor jullie klaar voor alle mogelijke diensten. Uiteraard zijn er ook diverse (onbemande) verzorgingsruimtes met professionele faciliteiten.

Frion wenst je alvast een geweldig feest toe. We zien je dan ook graag op 7 oktober. Wil je alvast reserveren? Kijk dan op de website www.frionmms.nl  De entreeprijs is € 20,00.

 Openingstijden en entree

Frion Mega Muziek Spektakel vindt plaats op woensdag 7 oktober in de IJsselhallen-Zwolle. Vanaf 12.30 uur zijn de deuren open, de voorstelling begint om 14.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 20,00. Voor reserveren en meer informatie: www.frionmms.nl.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Gerard Joling, Jannes, Harm Wolters: in zijn genre echt niet verkeerd hoor, en van 20 euro kun je ook al weinig zeggen. Koop je 1/5de kaartje U2 voor of 1/8ste kaartje Rolling Stones op de buitenste rang…

  Het was 1/40ste kaartje Wacko Jacko, maar ja, die mag je weer terugbrengen…


  Maak melding

 2. Dat is leuk dat ze het in hun genre zijn. Maar dan nog maken ze geen muziek. Zijn gewoon een stel ontsnapte Josti bandleden. Geen probleem voor het publiek dat ze trekken, maar het is een belediging van de echte muziek om dit artiesten te noemen.


  Maak melding

 3. Belediging van ‘de echte muziek’, haha, en dan heb jij de wijsheid in pacht wat echte muziek is? Bespaar je de moeite, ‘de’ echte muziek bestaat niet, da’s namelijk afhankelijk van smaak…


  Maak melding

 4. Nee japser, dat doet je punt niet. Laatst een paar keer over en weer gereageerd met ‘Danny’. Hij kwam met een definitie van muziek, waardoor je punt als water door de mand valt 😉


  Maak melding

 5. Overigens afgezien dat ik niet naar dit concert zal gaan, blijft het een kwestie van smaak. Niet te vergelijken, er zijn immers geen parameters.
  Hoewel de ‘esthetica’ binnen smaak enige objectiviteit probeert te behalen, door een meer collectief subjectieve beleving te beschrijven, het blijft een beleving.
  De enige echte wansmaak is andermans smaak afdoen als slechte smaak: het is niet meer of minder dan een andere beleving van wat mooi is. Gun dat mensen toch gewoon.


  Maak melding

 6. Klinkt leuk in theorie, maar in de praktijk kan iedereen een nummer maken en zingen in dat genre. En dat maakt dat soort muziek… een soort iedereen kan schilderen met ravensburger. En dat noem je ook geen kunstenaars.


  Maak melding

 7. Toch even reageren hoor, wat een quatsch. Spel de liedjes van The Doors uit, drie akkoorden en that’s it. Maar het klinkt geniaal door Jim Morrison en de toetsenist. Otis Redding idem en denk eens aan The Stones. Iedereen kan die liedjes naspelen en meebrullen, maar ze zijn zo goed omdat zij het doen. Misschien gaat dat ook wel op voor Jannes en van mijn part Gerard Joling, er zijn in ieder geval volkstammen die het prachtig vinden, dus misschien heeft het dan toch wat meer dan een vlakjesvulschilderij van Ravensburger.


  Maak melding

 8. Ik zou toch echt wel wat tijd moeten besteden wil ik zo goed worden als de doors als het me al lukt. Voor een nummer van Jannes of zo ga ik 2 dagen de studio in… Max!


  Maak melding

 9. Klinkt in de praktijk ook Japser: hoor maar: een hoop mensen hebben er plezier om en als ik er naar luister voel ik wel degelijk een samengesteld ritme, bewuste volgorde van klanken, melodie en ik merk zelfs een bepaalde sfeer. Muziek ten voeten uit dus.

  Ik vind het nogal gemakkelijk om muzieksoorten die je niet begrijpt af te doen alszijnde ‘geen muziek’. Hoe sterk de muziek technisch is opgebouwd, is een heel ander verhaal.
  Als de mate van technische hoogstaandheid bepaalt wat wel of geen muziek is, dan zou ik jouw mening nu af kunnen doen alszijnde geen mening, omdat jouw argumenten in mijn ogen niet sterk zijn…..
  Volgens mij lig ik qua mening over dit onderwerp niet op een lijn met jou, het blijft toch wel echt jouw mening toch?;)


  Maak melding

 10. Leuke discussie: Wanneer maak je goeie muziek. Als je de televisie haalt en moeiteloos stadions vol kunt vullen met fans? Of is het die ene jazz-muzikant waar nog nooit iemand van gehoord heeft, maar die met 40 fijnproevers in een klein theatertje een wereldavond beleeft?

  Volgens mij allebei. Muziek is entertainment. Als het werkt is het goed.


  Maak melding

 11. Goeie muziek – en eigenlijk alles in het leven – draait wat mij betreft om geloofwaardigheid, daarom is de poging van Jasper om Jannes naar de kroon te steken op voorhand mislukt. Als je het niks vindt ben je volstrekt ongeloofwaardig en daar prikt het publiek meteen doorheen.

  Volgens mij kun je muziek maken voor de entertainment of hogere doelen nastreven, maar plezier in het leven is wat mij betreft al zo’n beetje het hoogste doel, dus wat dat betreft vallen Jannes en consorten al zo’n beetje onder de hogere kunsten. Volgend jaar op festival Zwart? ;D


  Maak melding

 12. Goede muziek is vooral wat de toeschouwer ervan vindt volgens mij. Minderdaad, als het niet gemeend is kan zelfs technisch hoogstaande muziek volledig in het water vallen. Dat vind ik wel vaak jammer van veel muziek tegenwoordig, het is doordrenkt met de hebzucht van platenmaatschappijen en media. Dat haalt de focus van de muziek. Hierdoor zie ik vaak artiesten waarvan ik me afvraag of ze het menen….of ze het echt voor de muziek doen, of voor geld en aandacht. Dan denk ik niet aan Jannes, bij Gerard Joling heb ik mijn twijfels….


  Maak melding

Reageer