Vrijwilligers gezocht voor Leontien Ladies Ride Zwolle

Zwolle – Leontien Ladies Ride zoekt voor de tocht van 9 augustus in Zwolle een aantal enthousiaste vrijwilligers om voorafgaande aan de tocht het organisatieteam een handje te helpen. Wanneer je jezelf aanmeldt mag je gratis deelnemen aan Leontien Ladies Ride Zwolle.

De organisatie zoekt zes vrijwilligers voor Leontien Ladies Ride Zwolle. Je wordt om 7.30 uur verwacht bij de goody bag-stand, waar je meehelpt de T-shirts en startpakketten uit te delen. Om 11.00 zit de arbeid er op en kun je gratis meefietsen in de tocht. Bovendien krijg je het volledige startpakket en t-shirt. Wil jij meehelpen tijdens Leontien Ladies Rides zwolle? Mail dan naar info@leontienladiesride.nl.

Op zondag 9 augustus zal voor de derde maal een Leontien Ladies Ride in Zwolle worden verreden. De stad Zwolle heeft met haar prachtige binnenstad en grenzend aan het Overijsselse Vechtdal een zeer sfeervolle ambiance

De Leontien Ladies Ride Zwolle voert over een prachtig en rustig parkoers door het Overijsselse Vechtdal en bedraagt eveneens 65 kilometer. Nieuw is de tocht over 35 kilometer die je kunt volbrengen. Onderweg is er een afsnijdpunt, waardoor je een deel van de lange route kunt overslaan. Start en finish zijn op de Grote Markt van Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Leontiens elite
    Ben benieuwd hoeveel de fietstocht dit jaar aan subsidie ontvangt van de gemeente. De gemeente Zwolle heeft het evenement in 2008 een subsidie toegekend van ??25.000,–. let op, het gaat hier om een FIETSTOCHT! Dat is toch absurd. waar gaat al dat geld heen? Waarom heb je in godsnaam 25000 euro nodig voor een fietstocht?!


    Maak melding

Reageer