Scenario´s Schellerdriehoek besproken

Zwolle – 16 mei j.l. zijn er ontwerpateliers geweest over de invulling van Schellerdriehoek. Ruim tachtig omwonenden, belangenvereniging Schellerdriehoek en wijkenvereniging Zwolle-Zuid zochten samen met de gemeente naar mogelijke invullingen. Met de input van die dag heeft de gemeente Zwolle drie scenario´s uitgewerkt die vooral ingaan op sfeer en essentie van het gebied. Deze scenario´s werden maandag 29 juni besproken met omwonenden en belangenverenigingen.

Met de uitkomsten van deze avond gaat de gemeente samen met een nog te formeren focusgroep, bestaande uit een afvaardiging van Belangenvereniging Schellerdriehoek en enkele andere betrokken bewoners,  de komende zomermaanden aan de slag met een voorlopig ontwerp.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Volbouwen is zoeizo geen optie heb ik vernomen. Het moet een ‘groene oase van rust’ blijven zoals mooi werd gezegd. Misschien een leuk idee is om er een soort openbaar ontmoetingscentrum van te maken. Moestuintjes en kindertuintjes, fitness parcourtje, dierenweide, theehuisje, enzz….mooie kans om de bewoners van Zwolle Zuid eens samen te brengen.


    Maak melding

Reageer