Zieke taxichauffeur rijdt tegen vangrail op A28

Zwolle – Op de A28 is maandagmiddag 29 juni een ongeval ontstaan nadat een 58-jarige taxichauffeur uit Zwolle onwel raakte.

De man reed zwalkend over de weg. Een alerte weggebruikster die achter de man reed had door dat hij vermoedelijk onwel was geworden en waarschuwde met alarmlichten de andere weggebruikers. De man wilde zijn busje nog aan de kant zetten, maar dat lukte niet meer. Hij is tegen de vangrail aangereden. De Zwollenaar is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Er is procesverbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Er is procesverbaal opgemaakt

    Betekent dit dat hij een bekeuring gaat krijgen om iets waar hij weinig aan kan doen of betekent dit louter dat de politie heeft genoteerd wat er gebeurd is?


    Maak melding

  2. Nee, het is zoals het er staat… “er is proces verbaal opgemaakt”.

    Er is dus verbaal een kort proces geweest en dat is vast gelegd. Als je een bekeuring krijgt voor fietsen zonder licht (als sanctie gekoppeld aan een proces verbaal) gebeurt er eigenlijk precies hetzelfde. Een agent legt in zo’n geval vast wat er allemaal gebeurd is. Alleen in dat geval wordt direct vastgesteld dat je iets verkeerd gedaan hebt en kan er ook direct een boetebedrag aan gekoppeld worden en kan er vastgesteld worden dat jij de dader bent geweest van het fietsen zonder licht.


    Maak melding

Reageer