Vernieuwde website Samen maken we de Stad

Zwolle – De vernieuwde website van Samen maken we de Stad is maandag 29 juni 2009 online gegaan. Deze website is gebruiksvriendelijker en maakt interactie tussen deelnemers laagdrempeliger en beter zichtbaar. Verbeteringen die het succes van de inmiddels ruim dertig projecten op samenmakenwedestad.nl ten goede komen. Projecten zoals de stadscamping, autischool, stadsspeelplaats, ‘Zwolle ontmoet z’n eigen geschiedenis’ en vele andere interessante initiatieven.

Sinds 2008 zijn via Samen maken we de Stad vele nuttige contacten gelegd tussen burgers, bedrijven en stichtingen. De vernieuwde website maakt het nog gemakkelijker om contact te maken. Zo hebben alle projecteigenaren en deelnemers nu een profielpagina met contactgegevens. Alle leden van Samen maken we de Stad die hiervoor toestemming hebben gegeven, worden zo zichtbaar en beter bereikbaar via de website.

Email alerts wijzen op reacties
Om te voorkomen dat reacties op samenmakenwedestad.nl over het hoofd worden gezien, zijn ook zogenaamde email alerts ingesteld. Reageert er bijvoorbeeld iemand op een nieuws- of agendabericht of een weblog, dan krijgen de projecteigenaar en overige leden van het project hier automatisch melding van. Op deze manier wordt ook interactie tussen de leden van een project gestimuleerd.Delen met vrienden en bekenden.

Ter promotie van projecten is de ‘share’ knop ontwikkeld. Een leuk project of bericht gezien op samenmakenwedestad.nl? Klik op share en je kunt het delen via e-mail, twitter, het zakelijke netwerk Linked-In en diverse andere sociale netwerken. Op die manier help je direct bij de promotie van jouw favoriete project.

Meer gebruiksgemak
Tot slot is de gebruiksvriendelijkheid van samenmakenwedestad.nl verbeterd. Zo kunnen de projecteigenaren hun projecten eenvoudig en op overzichtelijke wijze presenteren op de website.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. 6. oude muurreclames herstellen

  Mooi Zwolle
  29-6-2009 11:53:25
  Ze zijn er nog, die oude muurreclames van vroeger. Maar sommigen zijn er ook bijna niet meer! Die kunnen misschien nog hersteld worden. muurreclames geven iets terug van het dagelijks leven vroeger. Nostalgie? misschien, maar ook een stukje historie, meesterschap en “klein”kunst spreken eruit. Kortom: laten we ons inspannen om de muurreclames te bewaren, te restaureren en eventueel weer terug te brengen.

  Dat zou mooi zijn als dat terug kan komen.


  Maak melding

Reageer