Vakantie, ook voor mensen met een beperking

Zwolle – Een vakantie in een logeerhuis voor kinderen met een verstandelijke handicap? Een comfortabele aangepaste vakantiewoning aan de IJssel? Of een reisorganisaties voor mensen met een verstandelijke beperking? Travers heeft verschillende vakantiemogelijkheden, van een dagtrip tot een buitenlandse reis, in een brochure opgenomen. Donderdag 2 juli heeft wethouder Erik Dannenberg een exemplaar uit handen gekregen van Ineke van Stekelenborg, consulent bij Travers.

cid__2__4ebbff7bdfb74fc38f9e8a93df9386zwolle.jpg

 

De brochure geeft informatie over de vakantiemogelijkheden voor kinderen van een ZMLK-, MLK- en MYTYLschool, kinderen die een dagverblijf bezoek, jongeren en volwassenen met een verstandelijke en meervoudige beperking en hun gezinsleden. Naast de bestemming, de voorziening en voor wie die geschikt is, geeft de brochure informatie over de activiteiten die er georganiseerd worden, de kosten en de openingstijden.

Wilt u deze gratis brochure ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de consulent GJVW van TRAVERS, Ineke van Stekelenborg  (038) 421 60 50 of i.vstekelenborg@travers.nl.

Artikel delen:

Reageer