Dimence start training relatie-APK

Zwolle – Actief werken aan de communicatie binnen je relatie en meer begrip voor elkaar krijgen, dat is de doelstelling van de training ‘Relatie-APK’. Dimence, afdeling Preventie start deze training voor (echt)paren die vast dreigen te lopen in hun onderlinge communicatie.

Veel (echt)paren hebben binnen hun relatie wel eens perioden dat het niet zo lekker loopt. Zij lopen tegen problemen aan als langs elkaar heen leven, het gevoel hebben uit elkaar te groeien, te veel ingaan op kleine irritaties, problemen rondom opvoeding, vluchten in werk of hobby’s, overmatig ruziën of juist nooit ruzie hebben.In de eerste vier bijeenkomsten staat communicatie centraal. Tijdens de laatste vier bijeenkomsten staan thema’s centraal die in iedere relatie een rol spelen, zoals omgaan met kinderen, familie en vrienden, verschillen tussen mannen en vrouwen en intimiteit en seksualiteit. Na deze training zijn (echt)paren beter in staat met elkaar te communiceren en hebben zij meer begrip voor elkaar.

De kennismakingsgesprekken starten begin juli. De training ‘Relatie-APK’ bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur en wordt begeleid door een vrouw en een man. Voor meer informatie of aanmelding, neemt u contact op met het Cursuscentrum Preventie van Dimence, locatie Roelenweg in Zwolle, telefoonnummer (038) 426 9 522.

Artikel delen:

Reageer