Voor een sabbatical doet Beef nog Zwolle aan

Zwolle – Beef staat voor onvervalste reggae-rock van eigen bodem heeft besloten een flinke rustperiode in te lassen. Al meerdere malen bracht Beef Poppodium Hedon tot een kookpunt en vrijdagavond kwamen ze nog eenmaal langs voordat de band er mee gaat stoppen.

dsc_3582.jpg

Beef staat al jaren bekend als DE liveband bij uitstek met een goed gevoel voor zomerse klanken. Een erg prettig in het gehoor liggende mengeling van reggae, ska, pop en vleugjes rock maakt de heren tot graag geziene gangmakers op festivals en in het clubcircuit. Na 5 studioalbums en 10 jaar lang onophoudelijk touren heeft Beef besloten er mee te stoppen, tot in elke geval 2011. Een welverdiende rustperiode wordt het ook wel genoemd.

dsc_3592.jpg

dsc_3621.jpg

Het laatste album van Beef ‘Favourites’ ligt sinds April in de schappen en is, zoals de naam al doet vermoeden, een verzamelalbum die een mooie weergave van tien jaar Beef bevat. Ook staan er enkele niet eerder uitgebrachte nummers op, en daar moeten we het voorlopig even mee doen. Na afloop van de show kon er flink doorgedanst worden dankzij de bijpassende plaatjes die door Hifi Soundz Soundsytem zorgvuldig achter elkaar gezet worden.

Artikel delen:

Reageer