Spectaculaire opening Stadioncomplex Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 29 augustus vindt de officiële opening plaats van het nieuwe stadion in Zwolle. Gedurende de dag is er van alles te doen in en rond het stadion. Vanaf 11 uur is het Stadionplein het decor van allerlei activiteiten en entertainment. ’s Avonds wordt tijdens de live show het stadion op ceremoniële wijze teruggeven aan de stad Zwolle en haar inwoners. Alle partijen die huisvesting hebben gevonden in het complex zijn betrokken bij het evenement.  Raoul Veldink van de organisatie: "Het is belangrijk dat tijdens het evenement duidelijk wordt wat het stadion allemaal te bieden heeft".

fc_zwolle.jpg

Het evenement is gratis toegankelijk. Op de website www.stadioncomplexzwolle.nl kan men zich binnenkort registreren entreekaarten. Voor zakelijk Zwolle is het mogelijk om elkaar tijdens het evenement te ontmoeten. Overdag is de eerste editie van de New Business Fair in de toekomstige evenementenhal. Deze beurs is een innovatief zakelijk platform in een eigentijdse setting. ’s Avonds kan men tijdens de live show volop netwerken in de sfeervolle business lounges van het stadion. De organisatie van de opening ligt in handen van het Zwolse evenementenbureau Play Productions. Samen met partners zoals Eurest en de Gemeente Zwolle zorgen zij voor een spetterend evenement.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @ Admin. Hier moet schijnbaar “voor” tussen:

  Op de website http://www.stadioncomplexzwolle.nl kan men zich binnenkort registreren entreekaarten.

  Op dit onvolprezen weblog is vast wel te lezen, per wanneer er kaartjes kunnen worden besteld. Op zal wel Op zijn dus reserveer op tijd want Vol is Vol 😉


  ⚠️ Meld

 2. Vreemd, je krijgt een no reply-mailtje “thank you for your submission”
  Maar het is toch modern dat je de kaartjes opgestuurd krijgt en uit kunt printen? Dit lijkt echter alleen een registratie…


  ⚠️ Meld

 3. Ja, kreeg ik ook. Nou, we zien wel, t’is gratis dus er is geen man overboord als je ze niet krijgt.
  Ik denk dat ze net zoveel mailtjes krijgen totdat het aantal plaatsen weg is, ze het aanmelden via de site afsluiten en dan vervolgens de kaarten gaan versturen.


  ⚠️ Meld

 4. Wordt onze FC ook al overgenomen door Rijke buitenlanders of kunnen we gewoon Zwols blijven praten en skrieven


  ⚠️ Meld

 5. Ben benieuwd of er ook een openingswedstrijd wordt gespeeld tegen een leuke tegenstander, tenminste dat doen proffessionele BVO’s altijd bij een officiële opening.
  Ik heb helaas geruchten gehoord dat men wil gaan spelen tegen een team van regionale amateurs………….lekker dan!>:(


  ⚠️ Meld

Reageer