Eerste training FC Zwolle voor het nieuwe seizoen

Zwolle – De selectie van FC Zwolle trainde maandag voor het eerst in de nieuwe samenstelling voor het nieuwe voetbalseizoen 2009 / 2010 in de Jupiler League. Het was de laatste selectie van alle profclubs in Nederland die met de voorbereidingen begon. Er zijn totaal zeven nieuwelingen door Fc Zwolle aangetrokken.

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_8.jpg 

FC Zwolle heeft de laatste week vier nieuwe spelers aan zich weten te binden. Met de komst van Saïd Bakkati, David López, Martin Guarino en Gergö Beliczky denkt trainer Jan Everse klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. De 27-jarige verdediger Bakkati komt transfervrij over van Go Ahead Eagles. Eerder in zijn carrière speelde de vleugelverdediger voor Heerenveen en ADO Den Haag. López en Guarino zijn eveneens middenvelders. López werd opgeleid door Barcelona en speelde bij Santander. Guarino doorliep de jeugdopleiding van Boca Juniors en is eveneens verdediger. De Hongaarse spits Beliczky is pas achttien en voetbalde in zijn vaderland voor Vasas Boedapest. Hij gaat in Zwolle de concurrentie met Eldridge Rojer en Danny Schreurs aan voor de voorhoedepositie. Everse zou nog interesse hebben voor een spits, maar dan moet er wel een ervaren verdediger (Botteghin of Kapralik) verkocht worden.

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_4.jpg
Aanwinst Bakkati

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_5.jpg
Coach Everse met aanvoerder Van der Haar…

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_3.jpg

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_2.jpg

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_6.jpg

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_7.jpg

06-07-2009_training_fc_zwolle_met_nieuwe_spelers_9.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mooie foto’s.

    López en Guarino zijn eveneens middenvelders.

    Dit moet waarschijnlijk verdigers zijn. Ook is Beliczky inmiddels 19 en is Lopez op dit moment nog slechts op proef (in interview met Jan Everse gezien op RTV Oost). Maar desalniettemin mooi dat Zwolle deze spelers heeft gehaald, hopelijk wordt het een mooi seizoen.


    ⚠️ Meld

Reageer