Het weer: buien

Zwolle – Dinsdag mogen we weer enkele stevige buien verwachten. Hierbij is opnieuw kans op onweer. De temperatuur komt met 18-20 graden wat lager uit dan vandaag en de wind blijft in de zuidwesthoek.

06-07-2009_weerfoto.jpg

Woensdag wordt het weer er niet beter op. Een lagedrukgebied passeert ten noorden van het land en dit veroorzaakt opnieuw fikse buien met daarbij kans op onweer. Er staat een stevige westenwind en de temperatuur blijft vlak onder de 20 graden steken.

Donderdag is het aantal buien minder en het aandeel zon iets groter. Verder verandert er niet veel. Met maximaal een graad of 18 blijft het fris voor juli en er staat een stevige westenwind.

Vrijdag leven de buien weer op en levert het kwik zelfs nog iets in. Het wordt 15-17 graden en de wind maakt het herfstachtig.

Komend weekend blijft het wisselvallig, maar de temperatuur weet wel de 20 graden weer terug te vinden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Treffende plaat Harry! ‘T zou niet verkeerd zijn, morgen een buitje voor de stof. Begreep van de mindere deskundigen van de NOS, toch ook dat het na vrijdag weer behoorlijk zou opklaren. We’ll see.


    ⚠️ Meld

  2. Ik zat net hetzelfde te denken: mooie foto! En @ HaaJee, hier is het ook warm hoor, het een sluit het ander niet uit 😀


    ⚠️ Meld

Reageer