Beginnend bestuurder verliest rijbewijs

Zwolle – Aan de Bisschop Willebrandlaan is in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 juli een 19-jarige automobilist uit Raalte aangehouden wegens rijden onder invloed.

 

De man blies 600 ug/l. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een proces-verbaal. De man is beginnend bestuurder.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Ik ben wel benieuwd wat de boetes voor dit soort overtredingen zijn… bij 600 ug/l ben je volgens mij aardig zat, en hoor je m.i. minstens een paar dagen niet te mogen rijden als straf.


  ⚠️ Meld

 2. Die beginnend bestuurder is zijn rijbewijs toch kwijt?

  Ik vind het sowieso raar…heb je net je rijbewijs en dan al teveel zuipen en alsnog rijden! Zelfde als mensen die net hun rijbewijs hebben en denken niet meer over hun schouder te hoeven kijken als ze een zijdelingse beweging maken…

  Wow! Dat inparkeren! Hoe heb je DAN je rijbewijs gehaald?!?

  ———————
  Dat even terzijde: Hans zou het niet handiger zijn een link automatisch in een nieuwe pagina te laten openen?


  ⚠️ Meld

 3. En in tussentijd gewoon SHIFT-klik op linkjes toepassen. Dan opent hij ook in een nieuw venster (maar dat wist je vast al) 🙂


  ⚠️ Meld

 4. Damn, ik heb me rijbewijs nog niet eens (12 lesjes gehad nu) maar ik weet zeker dat ik nog beter kan parkeren ;D:D


  ⚠️ Meld

 5. Haha Hans, wat een filmpje.
  Doet me denken aan een shampooreclame waarin een MAN brokken maakt omdat hij belt tijdens het inparkeren. De VROUW hoor je dan lachen en iets mompelen als je…..doet, dan kan hij ook eens 2 dingen tegelijk ….yeah right.

  Vrouwen claimen het alleenrecht op 2 ingen tegelijk doen te hebben. Forget it. In het verkeer zijn mannen degene die 2 dingen tegelijk kunnen. Veel pratende vrouwen zwalken op de weg en inparkeren? Ach ik heb al veel gezein op youtube.
  Helaas voor de vrouwen, in het verkeer zijn jullie vaak de klunzen:P;D,…………. dus die shampooreclame? Een typisch egval van ‘de kracht’ van de vrouwen gebruiken om een vooroordeel van de mannen terug te kaatsen….helaas lijkt die ‘kracht’ zich in de gebruikte situatie niet echt te manifesteren 😀


  ⚠️ Meld

Reageer