Algemeen Log 46

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg (Algemeen Log: deel 47) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 215
 1. Wat een heerlijke “Loesje van de dag”! Weet niet of ie te zien is. Dit is em:

  Mijn verlangens gaan dieper dan de oceaan en verder dan de zon. Maar kunnen soms in een oogwenk vervuld zijn!

  Doet komt hier ook gewoon op de muur 8)


  ⚠️ Meld

 2. Zelf laat ik ze ff lopen….vind het wel stijlvol op geen van de 49 1e post te pakken….om daarna nr. 1 van het 50e Algemene Log binnen te tikken 8)


  ⚠️ Meld

 3. Koko zit onder de luifel op de campong met de dongelbuffel:D Oke het weer is nie super maar dat komt wel weer. De koffie smaakt er niet minder om;)


  ⚠️ Meld

 4. Och, vind het nog wel verfrissend…zaterdag klaart het iets op; maandag toch al richting Costa’s 8)

  Tip Meneer? Radio 2…..werkt bij mij ook uitstekend…en een paar bakkies extra, vanzelfsprekend.


  ⚠️ Meld

 5. Toffe dag, al mis het politieke sausje al wel een beetje :'( Volgens mij had D’66 nog wat te verdedigen en SP wat te verklaren (Herman zou goed zelf op SP kunnen hebben gestemd!….maar dat terzijde politiek schijnt gevoelloos te moeten zijn ;))
  Oh ja, en ik zou nog mailen.


  ⚠️ Meld

 6. Koekangeeee ah, da’s waar ook. Ik loop wel eens rond te leiden op die RWZI Echten. Maar uh, een kijkje daar is niet aan te bevelen….zeker niet met dit weer.


  ⚠️ Meld

 7. pfff al die mensen die op vakantie gaan….. Ik moet nog 8 weken werken:'(

  Maar wat in het vat zit verzuurt niet:D


  ⚠️ Meld

 8. dode eenden in het water aan het steenweteringpad
  Vanmorgen rond 10 uur melding gemaakt bij het waterschap van een dode eend in het water nabij het vlot en speeleiland. Tot mijn verbazing lag het dier er om 14 uur nog, en verontrustend dat er een eindje verderop nog een dode eend dreef.
  Wederom contact gezocht met het waterschap en de tweede eend ook gemeld.
  Een vriendelijke dame belt mij terug en geeft aan dat de dieren opgeruimd gaan worden. Op mijn vraag of er geen onderzoek op de dieren wordt losgelaten antwoord ze ontkennend. Ze had het gemeld bij haar chef en deze vond dat het ” even in de gaten gehouden gaat worden”.

  Twee dode eenden in een water in Zwolle- zuid, dat in het verleden bij een paar warme dagen al melding maakt van botulisme. (?)

  Daarom Attentie!! Betreft het water aan het steenweteringpad in Zwolle-zuid, bij het speeleiland en het vlot. Twee dagen geleden zwommen vele kinderen hier nog.  ⚠️ Meld

 9. :D:D Prachtige woordkeuze ook: De getuigen konden de uitgerukte agenten vertellen waar de publiekstrekker naartoe was gelopen.  ⚠️ Meld

 10. ff snel toiletteren…nieuws én TOM VAN ‘T HEK het komende uur op
  Radio Tour de France 8) Ze zijn overigens Gesink aan het terughalen.


  ⚠️ Meld

 11. Lachen! Die ex van Bram Peper komt terug om de VVD er bovenop te helpen….vandaag wordt (weer een) VVD-er (Robin L.) bij …..de Dirk Scheringa Bank benoemd. Die bank heeft al een vette boete,maar als al die NOVA-klachten worden gehonoreerd…..is het afgelopen met die vage gasten. Ome Dirk wilde 2 jaar geleden nog minister worden namens het CDA. Zakie!


  ⚠️ Meld

 12. Misschien leuke input voor een discussie. Allereerst ben ik doorgaans geen Telegraaffan, toch de volgende stelling:

  STELLING:
  De Telegraaf doet er goed aan om het AIVD aan te klagen wegens het afluisteren van journalisten


  ⚠️ Meld

 13. Volgens mij mag de AIVD niemand zomaar afluisteren dus ook de Telegraaf niet. Waarom mag de Telegraaf de AIVD niet afluisteren?


  ⚠️ Meld

 14. Volgens mij mag de AIVD heel veel afluisteren. Weet je nog dag gebazel met die nep-baron Ed dRvZ en die smoes die ze ophingen?
  Hun mogelijkheden staan vast wel ergens op internet. Maar ik hoop en verwacht dat ze hun “oor” te luister mogen leggen bij veel extremen in NL. Bij die van die linkse site….uh, bij de zeer extreme moslims, joden en Christenen (voor zover aanwezig). Bij cellen van Al-dinges, al is het maar één persoon. Bij die hufters die hier vorig jaar demonstreerden. Bij de PVV hoeven niet gek te doen, we betalen met elkaar voor zijn bewaking; vind dat 1 bewaker best wel eens wat mag door “Twitteren”.

  Via de PVV kom ik bij Telegraf….hoe maatschappij-ondermijnend zouden die KUNNEN zijn? Over de invloed hoeven we niet te twisten lijkt me. Denk ook niet over hun “beeldvorming en aanwakkeren van bepaalde rechtse sympathieën”?

  Omgekeerd, geloof je echt dat de krant géén bronnen heeft waar wij ze niet denken?


  ⚠️ Meld

 15. Absoluut ben ik ervan overtuigd dat de Telegraaf de wereld ook graag schetst zoals zij dat het liefste doet. Niettemin ontstaat er een meer gemiddelde schets van de ereld als alle kranten dat ook doen. Meerdere kranten lezen voegt dan ook wat toe aan iemands eigen objectiviteit. Echter inderdaad, de AIVD controleert, maar wie controleert de AIVD? Zouden dat niet de burgers moeten doen? En zijn journalisten nu bij uitstek niet de burgers die weten hoe ze dat moeten doen?


  ⚠️ Meld

 16. Albert Timmer net niet; geklopt op de streep

  Timmertje, Timmertje, Timmertje wat doe je nou!

  zou Smart Meets, tevergeefs dus, schreeuwen :'(


  ⚠️ Meld

 17. @ Ghehe: Geloof je niet dat de krant die je handen het meest verzwart, overal ook luisterende oortjes en verklikkertjes heeft? Ben bijna geneigt een confrontatie met hun uit te schrijven hier. Maar dit is niet de plek.
  Je mag me best niet opjectief vinden Ghehe. Heb alleen wel dagelijks contact met PVV-stemmers via Henk Bres’ lijntje. Sinds kort ook op een ander hier bekend lijntje die dezelfde ideeen hebben, alleen niet zonder schelden kunnen reageren. Voor mij genoeg “dagelijks alle geluiden”. Oh ja, op VK Opinie staan ook erg vaak (!) zeer behoorlijk rechtse Opinies en reacties!
  Het AIVD valt volgens mij onder 2 ministeries. Die van Guusje en die van HB. Wat je ook van de personen vindt, ik ben er van overtuigd dat het daar in goede handen is. Dit is een vreemd land. Moeilijk controleerbaar en licht ontvlambaar. Kijk maar eens naar de politiek sinds 2002 (nog maar!). Hier schijnen al na WO-II allerlei cellen actief te zijn, waarvan ik dankbaar ben dat daar inlichtingen over worden uitgewisseld. Dat is nl hun taak, niet meer en niet minder.

  Dit begrijp ik niet zo

  Zouden dat niet de burgers moeten doen? En zijn journalisten nu bij uitstek niet de burgers die weten hoe ze dat moeten doen?  ⚠️ Meld

 18. Kan er niet een Log geopend worden naast het Algemene log met de naam Dick’s Log? Kan hij daar lekker oreren. Van de laatste 15 reacties zijn er maar liefst 11 van Dick! En dan vraag je je af wat het eigenlijk toevoegt. Of misschien kan hij een weblog voor zichzelf beginnen?:'(


  ⚠️ Meld

 19. @ Diana/ of Stan(;)): Over die Mokumse taxichauffeur, hoorde ik net dat een taxichauffeur eindelijk ook over “het tuig van de achterbank” rept in weet ik veel welke krant……vast niet de Teledinges.

  Dit postte ik 2 dagen geleden op een ander lijntje. Nee, vonden ze dat kon absoluut niet zo zijn gegaan:

  Komt die gozer tegen sluitingstijd met een paar maatjes expres in die auto zitten…..want hij is echt de broer van die vermoorde chauffeur.
  Drank op wat gebruikt stoer doen tegenover zijn maatjes…..

  Hij opent “Alle moslims zijn hetzelfde, jou soort heeft mijn broer bijna vermoord!” Tja dat krijgt die chauffeur op zijn dak…
  Zijn maatjes springen de “ongenuanceerde hork” verbaal (verdient de classificatie verbaal al niet eens meer) bij…. 1e tik van een passagier…..

  Zou kunnen dat het zo is gegaan

  Geplaatst door: dick | 6 juli 2009 om 14:00

  Heb jij wat te zeggen over chauffeurs en passagiers?

  We hebben zelf ook eens wat meegemaakt in Amsterdam.


  ⚠️ Meld

 20. Goed je best moeten doen? Om nog meer nietszeggende en oninteressante feitjes te gaan weergeven? Nee dank je, 1 Dick is meer dan genoeg!:'(


  ⚠️ Meld

 21. ik vind niet dat dick altijd oninteressante feitjes heeft trouwens, oke 6 van de 10 x boeit het mij totaal niet maar dat kan een ander dan weer wel boeien. Iemand moet het levendig houden hier en op dit moment is dat Dick ;D


  ⚠️ Meld

 22. @ Dick, ik vind niet dat je niet objectief bent 😉
  Ik denk niet dat je subjectiever bent dan ik in dit verhaal, daarom
  probeer ik wat objectiviteit (of gedeelde subjectiviteit) te vinden door de discussie te voeren.

  Als de Telegraaf overal oortjes en oogjes heeft, dan vind ik dat een minder eng verhaal dan als de AIVD dat heeft. Die mensen doen hun werk, maar de aansturing geschiedt vanuit een overheid die wetten aangaande privacy verandert omdat zij dat handiger vinden en omdat de EU dit zo fijn vind. Een overheid die zonder referendum wetten verandert aangaande waarden als privacy.
  Zo’n overheid behoort goed gecontroleerd te worden, anders gaan ze (en daarbij de regelgeving) wel erg ver van de bevolking afstaan. Als zij dan vervolgens wel controle hebben op de bevolking, maar de bevolking dat vervolgens niet heeft op hen, dan vraag ik me af of dat voor wenselijke taferelen gaat zorgen.
  Vandaar dat ik het goed vind dat er een krant, welke dan ook, ze onder de kritische loep neemt. Staatsgeheim is iets wat de staat niet wil dat wij weten, vanwege veiligheid…..Maar hoe veilig is het dat een staat geheimen heeft en alles over de bevolking weet, als die staat haar eigen wetten gaat maken?


  ⚠️ Meld

 23. 15/8 Stadshagenfestival

  Voor de 9e keer; er wordt weer een bruisend spektakel verwacht!

  Ook deze keer trekken we de registers helemaal open. Zie het maar als een voorproefje op de knaller van volgend jaar, het 10e festival.
  Onze werkgroep evenementen heeft in zeer goede samenwerking met de winkeliersvereniging en diverse sponsoren weer een afwisselend programma voor jong en oud in elkaar gezet.

  Dagprogramma
  Het feest begint om 10.00u met een zeer uitgebreide braderie in het winkelcentrum. Vanaf 12.00u is het festivalterrein open en kunnen de kinderen de grootse attracties bestormen. Een ervan is een klimtoren: maar liefst 8 meter hoog en via een glijbaan kom je weer beneden. Klinkt spectaculair en dat is het ook! Natuurlijk hebben we nog meer leuke attracties, ook voor kleine donderstenen: een rodelbaan, een springkussen in de vorm van een krokodil en veel meer. Cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen want het Cultuurhuis Stadshagen houdt op deze dag haar jaarlijkse open dag. Dus grijp je kans en neem een kijkje in het Cultuurhuis. Sportievelingen kunnen helemaal los tijdens de spinningmarathon die om 13.00u begint. Ook zullen er weer diverse verenigingen je laten zien wat er zo leuk is aan hun activiteit of sport.
  Avondprogramma
  Als vanouds zijn het de kids die de aftrap doen. Rond 18.00u begint de kinderdisco. Om 20.00u gaan de remmen los op de beats van Coolserved, een jonge, frisse band met bandleden uit onze eigen wijk! Henri van Velzen en Harm Wolters zorgen bij ieder festival voor de nodige Nederlandstalige liederen zodat de handen op elkaar gaan en de kelen geschraapt worden. En als uitsmijter verzorgt Barricade een daverende slotact waarbij je niet stil kan blijven staan. Het wordt weer een onvergetelijke dag, dus mis het niet!  ⚠️ Meld

 24. Wegens een ongeval is de snelweg A28 vanochtend in de richting van Zwolle naar Amersfoort afgesloten. Deze afsluiting zal waarschijnlijk nog heel de ochtend duren. Wie met de auto richting Amersfoort wil reizen, wordt omgeleid via de A50 naar Apeldoorn.


  ⚠️ Meld

 25. Wegens een ongeval is de snelweg A28 vanochtend in de richting van Zwolle naar Amersfoort afgesloten. Deze afsluiting zal waarschijnlijk nog heel de ochtend duren. Wie met de auto richting Amersfoort wil reizen, wordt omgeleid via de A50 naar Apeldoorn.
  Door Astrid, op 9 juli 2009 om 12:34

  Alweer?!?


  ⚠️ Meld

 26. ‘Huntelaar speelt volgend seizoen voor Manchester United’

  Klaas-Jan Huntelaar speelt nog geen jaar voor Real Madrid. Toch is zijn toekomst bij de Spaanse topclub onzeker. De spits zou komend seizoen wel eens voor Manchester United kunnen spelen.

  Ruim zeventienduizend bezoekers van VI.nl gaven antwoord op de vraag Voor welke club speelt Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen? en Manchester United bleek de grote favoriet.

  De ploeg van manager Sir Alex Ferguson is volgens 41 procent (7.031 bezoekers) de club waar Huntelaar komend seizoen speelt. Slechts elf procent verwacht dat de 23-voudig international in de nieuwe jaargang de concurrentiestrijd aangaat bij De Koninklijke.

  AC Milan is na Manchester United de grootste kandidaat volgens de bezoekers. Eén op de vier stemmen ging naar de club waar Clarence Seedorf onder contract staat. Dit terwijl Adriano Galliani, vice-voorzitter van Milan, aangaf dat Luis Fabiano het enige
  doelwit is.

  De kans dat Huntelaar zijn carri?re vervolgt bij Hamburger SV of Olympique Lyon is volgens de bezoekers niet zo groot: zes procent ziet de voormalig Ajax-spits wel bij HSV tekenen, terwijl vijf procent hem komend seizoen verwacht in het shirt van l’OL.

  Elf procent van de bezoekers denkt dat Huntelaar vertrekt naar een club die niet specifiek als mogelijkheid werd aangeboden. Volgens Kicker is VfB Stuttgart zeer geïnteresseerd. Ook Spaanse media melden dat een akkoord tussen beide clubs dichtbij lijkt.

  Tja, het is maar een poll… :'(;)


  ⚠️ Meld

 27. Nu.nl is altijd strak geïnformeerd …

  Maar jij niet. :'(
  Kijk eens twee berichtjes boven je laatste… 😮

  Misschien heb je hier iets aan.[/url] ;D;)


  ⚠️ Meld

 28. Pardon Larry :D:D:D, voetbal-verslaving? Heb 2 zeer verschillende links naast die domme meningen-link van jou gelegd. NU.NL (uiterst betrouwbaar) zegt a en VI zegt b…..zeg het maar?


  ⚠️ Meld

 29. Hoezo domme meningen? Jij vindt dus elke andere mening dan die van jezelf een domme? :'(
  En Nu.nl ript het nieuws ook van allerlei kanten vandaan en is dus per definitie níet uiterst betrouwbaar, net zoals elk ander medium per definitie niet te allen tijde uiterst betrouwbaar is.
  Een (willekeurige) nieuwsbron uiterst betrouwbaar noemen is pas een domme mening. :D:P


  ⚠️ Meld

 30. Larry als je nieuws wilt checken heb je toch nixxx aan meningen? Feitelijk zijn VI en NU het al niet eens. Misschien heeft Harry het nieuws nog wel ergens anders gehaald. Wel lachen zo’n blunder voor 1 van de 2 autoriteiten. Hoop eigenlijk dan Johan-3 eens in zijn hemd staat ;D


  ⚠️ Meld

 31. Nou ja Natasch, het zal geen spits van 20.000.000,00 worden. Kan me ook haast niet voorstellen dat die mo… dat kunnen betalen.

  FC: Zal lastig worden, helemaal als straks die topklasse komt kapen :'(
  Hoorde gister dat HHC ook een heel sterk A1 heeft misschien. bij dat soort hoofdklassers eens bij de A1 kijken. Maar uh zit Benny H. niet meer bij de scouting? Ben is een topper…..weet zich overal moeiteloos te handhaven….met of zonder subtiel sjaaltje en modieuze bril.


  ⚠️ Meld

 32. ‘Huntelaar in Marseille voor onderhandelingen’Gepubliceerd op: 9 juli 2009 13:29

  Klaas-Jan Huntelaar is in Marseille om te onderhandelen met Olympique Marseille. Dat schrijft de Franse krant La Marseillaise.
  Huntelaar zou donderdagochtend geland zijn op het vliegveld van Marseille, om vervolgens in een hotel met bestuursleden van L’OM te praten.

  Olympique Marseille is sinds het vertrek van spits Djibril Cissé op zoek naar een plaatsvervangende spits, die ‘het niveau en de ambities van de club aankan’, kondigde trainer Didier Deschamps aan.

  Tottenham Hotspur-coach Harry Redknapp wil echter ook nog een bod uitbrengen, zo meldt The Mirror. De verkoop van Didier Zokora heeft daarvoor financiële ruimte verschaft.

  Huntelaar wordt tevens gelinkt aan VfB Stuttgart en ook Manchester United zou nog interesse hebben in de spits.  ⚠️ Meld

 33. Wel lachen zo’n blunder voor 1 van de 2 autoriteiten. Hoop eigenlijk dan Johan-3 eens in zijn hemd staat

  Lees jij e.e.a. wel eens goed? Het is de uitslag van een poll op VI.nl en geen voldongen feit. Dus kan Johan-3 er ook nog niet naast zitten. :'(:D


  ⚠️ Meld

 34. Dick,
  Wens je verder het allerbeste, moet eerlijk toegeven de reacties van jou zijn leuk om te lezen. En maak je niet druk om de lijst!


  ⚠️ Meld

 35. Hoi Larry, weet wel wat ik post! Kijk maar eens hoe stellig ze de kop neerzetten en het stukje rechts (geloof ik). Is jou niet al jaren opgevallen dat VI onderdeel van Telegraf is? Vind jij hun stijl ook niet overeenkomstig? Als jou berichtgeving zo afwijkt van andere media, moet je jezelf dan nog serieus nemen? Mailde er nog ff over met een maat van de voetbal (dit log meegemaild). We waren het snel eens.

  Tuurlijk mag jij ervan blijven vinden wat je wilt. Weet trouwens nog steeds niet waar Harry de eerste mededeling (de aanleiding) vandaan viste. Denk uit één van de linken. Andere maat is trouwens fan van Johan-3 😀

  Nog eens wat anders: zijn ze op vakantie bij die historische club? Verwacht bericht over dat interessante boekje over Zwolle in WO-II.  ⚠️ Meld

 36. De kop staat tussen aanhalingstekens en líjkt alleen maar stellig… om gassies zoals jij erin te laten tuinen. 😀
  De Zwolsche Historische Vereniging draait op vrijwilligers en dus duurt het soms een ietsiepietsie langer voordat er een reactie komt.


  ⚠️ Meld

 37. @ Dick.

  Doe anders even een belletje naar Waanders,waarschijnlijk kunnen die je verder helpen.
  Ikzelf heb het kado gekregen,dus weer niet waar het gekocht is.

  Succes er mee.


  ⚠️ Meld

 38. Zoveel zal die spits inderdaad niet kosten Dick, maar ja dat betaalden ze bij real ook voor KJ ( ergens diep in gedachten graven weet namelijk niet meer wat ie ook alweer kostte) en achteraf was dat t ook niet waard anders had ie niet nu alweer mogen vertrekken, lijkt mij????

  Als ik er naast zit moet je het zeggen he…..


  ⚠️ Meld

 39. @ Larry, die sensationele stijl en het vermelden bij de laatste berichten als feit (kan er nixxx anders van maken) zegt alles over het blad, past bij het TV programma dat 2 verschillende namen heeft gehad met de afkortingen VI en is in mijn ogen Telegraafstijl. Maar als je wat wilt winnen, mij best maar er schijnt nixxx te winnen te zijn :'(
  Onze Admin pikt een nieuwsbericht op, ik check dat en constateer zéér uiteenlopende berichtgeving. Niet meer en niet minder, jij ziet het anders?


  ⚠️ Meld

 40. Ongelooflijk belachelijk idd. Maar ja marktwerking, en wat zo’n Real Madrid wel niet verdiend aan merchandising! Heb je die docu over Ronaldinho toen wel eens gezien? Voor hoeveel is hij toen weggegaan en wat hoor je er nog van…..Ronaldo (Bra) ook. Geen mens is zoveel waard natuurlijk, ok ok de man van 6 miljoen lag toen al goed in de markt.

  FiFa zou eigenlijk plafonds moeten scheppen, waarboven een transferbedrag niet mag komen.

  Mooi beeld gister Smart Meets en JC. Heb niet heel veel gezien, maar volgens mij hield Smart hem er smart onder 8) Daar waar Tros-hoofd Sjek van G. ongetwijfeld was gaan meeslijmen 😛


  ⚠️ Meld

 41. B*fsnor zeiden wij vrogger. Dat doet me trouwens weer aan dat gezellige beest denken.

  Pas maar op, de BBB is weer in Zwolle gesignaleerd. Hij schijnt nu zelfs op het hoofdveld van FC Zwolle gezien te zijn !


  ⚠️ Meld

 42. Onze Admin pikt een nieuwsbericht op, ik check dat en constateer zéér uiteenlopende berichtgeving. Niet meer en niet minder, jij ziet het anders?
  Door dickv, op 9 juli 2009 om 21:56

  Ik constateer alleen maar dat jij een bericht plaatste dat een kwartier eerder ook al geplaatst is.
  En dat bericht heeft inderdaad een bewust suggestieve kop om maar de aandacht te trekken en daardoor het liefst hogere verkoopcijfers te bewerkstelligen.

  Maar in dit soort transferperiodes kan je op geen enkel bericht vertrouwen, omdat zowel het spelereskamp, de verkopende club alsook eventueel geïntresseerde clubs allerlei berichten de wereld in helpen via de (bevriende) media.
  Aan de ene kant om een vet salaris in de wacht te slepen of om de verkoopprijs op te drijven of om gewoon je club in de publieke belangstelling te krijgen.

  That’s the way it goes in dit commerciële miljoenenbal.
  Dat heeft niks met mensenhandel te maken, maar met de inhoud van de portemonnees van de ‘voetbalconsumenten’ binnen te halen. >:(


  ⚠️ Meld

 43. Larry ik vin’t goed, misschien zijn we wel op de wereld om te constateren? Daarom constateerde ik om 11:19 Komkommertijd.

  Eens met de toon van je post: supporters worden gewoon in de maling genomen door media en clubs. Voetballers ook, maar die krijgen er vet gevulde geldbuidels voor in de plaats.

  Als we het echter hebben over goede voetbalteksten….nog steeds Hard Gras.
  Qua betrouwbare informatie vertrouw ik vanaf gister alleen nog maar Teletekst.
  Qua leven alleen mijn hond…oeps die hebben we al een tijd niet meer. Ok dan vertrouw ik alleen mijn directrice.


  ⚠️ Meld

 44. Vakantiefiles krijgen vorm:

  A28 van Hoogeveen richting Zwolle 2 km
  Langzaam rijdend verkeer tussen Staphorst en Nieuwleusen door Verkeer drukker dan normaal
  HMP 106.9 –> HMP 104.9 Deze file wordt langer.


  ⚠️ Meld

 45. Tijd voor 2 (radio 2) komt eindelijk jetzt met de immer vrolijkmakende levensgenieter Rod Stewart-Tonight I am yours!…..

  Net weer genoten van Henk Spaan in De Peperbus “Nieuwe Vrienden” 😀


  ⚠️ Meld

 46. Geen bijzondere bedoeling, gewoon een heel mooie film, in HD.
  Met allerlei mooie kiekjes, en wetenswardigheidjes over wij de planeet naar de klote helpen.  ⚠️ Meld

 47. Op de zaterdagavond is er normaal gesproken een prachtig programma van een half uur te zien op België 1:

  zaterdag 18 juli: Bossen en mensen (deel 3)
  de Franse fotograaf en journalist Yann Arthus-Bertrand onderzoekt welke alternatieven er zijn voor het verbranden van hout – en dus het uitdunnen van de bossen – om te koken en onze huizen te verwarmen.

  Op Madagaskar maken ze gebruik van zonneovens. In het straatarme Eritrea langs de kust van de Rode Zee heeft het vee haast niets meer te vreten. Maar recent is iemand begonnen met mangrovebossen aan te planten langs de kust, en daar zijn de kuddes schapen en geiten zoet mee.

  Helaas morgenavond dus niet.


  ⚠️ Meld

 48. Toch moord?
  ***Wel een uiterst vage gast die dokter***

  De politie in Los Angeles sluit niet uit dat de dood van popster Michael Jackson een moordzaak wordt. De chef van de politie in de stad, Bill Bratton, heeft dat vrijdag gezegd, melden Amerikaanse media.
  Het besluit hangt volgens Bratton vooral af van de resultaten van een tweede lijkschouwing. Het is moord of een onopzettelijke overdosis, aldus Bratton.
  Justitie in Californië heeft ondertussen dagvaardingen laten bezorgen bij artsen of verzorgers van Jackson om meer te weten te komen over het ongewone en riskante medicijnengebruik van de wereldberoemde artiest, die 25 juni plotseling overleed.
  Ook hier schuilt een strafzaak in. Jackson zou gevaarlijke middelen hebben gekregen die niet voor patiënten thuis bestemd zijn, maar enkel voor toediening door anesthesisten in ziekenhuizen.
  De vader van Jackson, Joe Jackson (79), zei tegen de omroep ABC dat hij de dood uiterst verdacht vindt. Hij vermoedt kwade opzet.

  Bron: Nu.nl


  ⚠️ Meld

 49. Haha, ja sorry, daar zit ik ook wel eens op. Gedver, ik wordt zo’n gast die overal van wat wil vinden blijkbaar…..:P


  ⚠️ Meld

 50. Kun je op AD.nl wel bezig blijven, mijn hemel, als je die reacties leest wonen er in Zwolle alleen genieën. Misschien is dat ook wel zo, haha.


  ⚠️ Meld

 51. Nou, het ad houdt dan nog een beetje het midden. Kijk de telegraaf maar eens, het is daar soms echt helemaal knots. NRC heeft overigens leuk te volgen discussies: onderbouwing is geen gebrek aan. 🙂


  ⚠️ Meld

 52. Een selectie van 29 man, het is toch werkelijk niet te geloven:o

  Ik geloof dat ze er bij fortuna nog wat nodig hebben 😉


  ⚠️ Meld

 53. Ontroerend…
  Check http://www.vimeo.com/5322671 en geniet. Gewoon prachtig!

  Riley sings “Don’t Stop Believing”. Gefilmd met de Canon EOS 5D Mark II en leuk glaswerk. Als test. Als vader/zoon hobbyprojectje-voor-1-dag. Begrijp je nu waarom ik als fotograaf zo van mijn camera en van dat beeld houd?
  Ooit, wanneer ik niet meer 100% mijn energie en voldoening uit fotografie kan halen, wil ik dit als hobby erbij gaan doen. Ooit… nog zoveel te leren…
  Anyway, geniet ervan! 🙂


  ⚠️ Meld

 54. Valse briefjes van 50; Hoor net bij Westerhof, dat een aantal weken geleden diverse 50’jes met succes (!!!!), zijn ingewisseld op de markt….waarom weten wij dat niet :'(
  Waarom wist de marktkoopman dat niet? Schijnbaar had hij geen controle-stift of kastje. Ze zoeken de markt vast niet voor nixxx uit.
  Als hij niet verzekerd was, is ie zijn geld kwijt!
  Is wat, als je het niet in de gaten hebt en dat valse geld meeneemt op vakantie :'(


  ⚠️ Meld

 55. Sterkte op het andere draadje Zwolse, ik vind het wel goed. Moeder vraagt of het ook nog simpeler kant….g*dsonmogelijk!


  ⚠️ Meld

 56. Zo zie je maar, dat de markt ook nadelen heeft! Je kunt dus ook vals geld (zonder dat een markt koopman kwade bedoelingen heeft) terugkrijgen als wisselgeld! Vervolgens ben je zelf de sjaak, omdat je met vals geld wil betalen!


  ⚠️ Meld

 57. Weet iemand een tel.nr. van dit onvolprezen weblogZwolle? Heb een mailtje gestuurd en zie evenveel gebruikers als leden. Het gezelschap is zeker on tour? In het telefoonboek geen nr. en hier ook niet zo te zien. 1 is thuis de hele tijd in gesprek…..of zijn vrouw:'(


  ⚠️ Meld

 58. Ach Dick het zijn en blijven simpele zielen,daar denken ze dat ze nog ietsjes voorstellen.
  Laat ze denken,een kinderhand is gauw gevuld toch.


  ⚠️ Meld

 59. Idd, vind het een beetje sneu; hij doet er alles voor en die rotjochies gijzelen gewoon zijn blog. Reken maar niet dat hij straks van ze opaan kan :'(


  ⚠️ Meld

 60. Dat is ook zo,maar of hij daar nou rouwig om moet zijn.Dat soort ben je toch liever kwijt dan rijk.
  Maar daar zal hij zelf wel achter komen.
  Hij denkt als je iedereen te vriend houd ,je het daar mee red.Dan pas komt die van een hele koude kermis terug. En dat gun ik hem ook niet.


  ⚠️ Meld

 61. Moest net wel hard lachen om de laatste post na de jouwe op “Welkom…” haha. Ach wel gezellig toch die snuiters hier ook op hun Tokkiefietsjes. Ken er ook…. Oh nee, dit wordt 100% gekopieerd. Vond dat “scorebord in telraamvorm” hier, al de matigste ontwikkeling (beetje kleuterschool). @ Hans: ze maakten er bij VK/Opinie nooit gebruik van…..geruisloos weggehaald. Maar nu vind ik het wel erg lachen, die jochies laten zien dat ze hier met tenminste nog met virtuele kraaltjes kunnen schuiven. 😀


  ⚠️ Meld

 62. Vond het zelf ook wel erg komisch Dick.
  Maar hetgeen waarover ik mailde is weg gehaald;D en daar ging het mij om.
  Maar het blijft laveren tussen kleuters en uhhhhhhhhhhhh pubers zal ik maar zeggen;D


  ⚠️ Meld

 63. Had een algemene mail over hoe hij zijn steeds meer stinkende hok onder controle kon houden. Over vertrouwen enz., hij reageerde gelijk, vrijdag geantwoord en het hok was weer mooi schoon. Hoe snel echter, kunnen die idd tieners, denk ik, dat hok weer goor krijgen :'(
  Maar het was wel leuk vadertje en moedertje spelen 😀


  ⚠️ Meld

 64. Het kan dan wel een beste peer zijn die Willem Lucht, maar erg snugger en duidelijk is hij niet. Sommige antwoorden zijn echt te zot voor woorden en om je rot te lachen. Andere antwoorden zijn dan weer zo tegenstrijdig als wat. Dat wordt nog wat als hij daadwerkelijk in de Zwolse gemeenteraad wordt gekozen. :D:D

  Zijn afsluiter vind ik wel geniaal: ‘Nou tot kiekos’. ;D:D;)


  ⚠️ Meld

 65. @ Larry, Idd die is helemaal geweldig

  Zijn afsluiter vind ik wel geniaal: ‘Nou tot kiekos’.

  Die figuur die ik ken zegt dat ook altijd.


  ⚠️ Meld

 66. 😀 Kunnen we de infodienst van de stijllozen ook al niet meer vertrouwen…. Dat ze er zelf een potje van maakten was bekend.
  Kijk zo wel ff op de vertrouwde “NOS-teletekst”. Wilde de kast net afsluiten…..dus echt tjooo


  ⚠️ Meld

 67. Tis soms ook bij tijd en wijlen om je een breuk te lachen daar.
  Willem beseft helaas niet dat die gemanipuleerd wordt,wil met iedereen vriendjes zijn,en daar wordt dankbaar misbruik van gemaakt.Hij is ook gevoelig voor complimenten zoals de onvolprezen leider en meer van die onzin.Er loopt teveel spul om hem heen die die van de ruif mee willen pikken,alleen heeft die dat helaas niet door.
  Ben er van overtuigt dat het een desilussie voor hem gaat worden en als een kaalgeplukte kip zal eindigen.


  ⚠️ Meld

 68. @Zwolse
  Je bent eerlijk, en zegt wat je voelt. Denk dat je te sociaal bent voor deze samenleving, maar dat getuigd wel dat je respect hebt voor je medemens. Mijn complimenten voor jou.


  ⚠️ Meld

 69. Even een stukje CHristenextremisme:

  http://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=22591

  Wat een verknipte gekken lopen daar rond zeg!

  Dit geloof je toch niet?

  As we all know, negro skin is a curse from God on the descendants of Ham. Obviously, the Lord would not curse a race with being beautiful. So we can logically conclude that, yes, white is the standard of beauty as only whites are created in the image of God

  Die lui zijn echt van de ratten besnuffeld……


  ⚠️ Meld

 70. wat een gekken op die willem lucht fora, we kunnen hem beter willem klucht noemen. als hij geen afstand neemt van die gasten die van alles uitkramen op zijn forum dan voorspel ik hem een snel einde


  ⚠️ Meld

 71. plantje, nee sorry het is geen grap. Dat forum staat bol van dit soort meuk. Er zijn er zelfs die denken dat AIDS zich via internet kan verspreiden. Ehm….tja dan weet je t echt niet meer hoor….


  ⚠️ Meld

 72. @ Zwolse, blijf ook zeker kijken. Er komen nu ineens weer allerlei andere namen. Zoals de ook van .org bekende Kippenboer.

  @ Larry…25.000.000,= waarom niet? 8) Volgende post gaat ook over groot kapitaal!


  ⚠️ Meld

 73. DSB: Iemand in de VARA-gids het wannado-interview tussen Twan Huys-Frank de Grave gelezen? Frank is helaas onbereikbaar!! Twan hoopt nog eens te vragen hoeveel jaarsalarissen hij heeft meegekregen. Zalmpje word er ook in betrokken. NOVA heeft toen een hele serie over die master-sponsor gehad…

  Nobody f*cks with NL Frank! En Dirk natuurlijk….wordt hopelijk vervolgd!!


  ⚠️ Meld

 74. Brug, genoten gister: Liefhebbers van het Nederlandse lied keken gisteren massaal naar het TROS Muziekfeest op het plein (N1, 20:30, 1.213.000 kijkers) en Jan Smit: de zomer voorbij (N1, 21:30, 1.193.000 kijkers)?


  ⚠️ Meld

 75. Je gaat met toch niet vertellen dat de grootste familie van NL naar Zwollywood komt? Dan zorg ik wel dat ik het land uit ben >:(


  ⚠️ Meld

 76. Iemand een zaklantaarn voor de buren? Ze zien het niet meer zo helder op het andere bewuste draadje :'(

  Ja, ik nog wel maar het tempo ligt alleen wat lager >:(


  ⚠️ Meld

 77. Goedemorgen,

  Iemand de muziekdocu over Herman Brood gezien zaterdagavond?
  Het was prachtig!!

  Ge

  Helaas niet gezien, staat ie ook niet eens op uitzending gemist van RTL, wel allerlei andere baggerprogramma’s >:(


  ⚠️ Meld

 78. Vraag maar eens bij de Brood-fanclub bestaande uit vertegenwoordigers van GL/SP/CU/CDA Ja Joppuh, ik baal daar ook van :'(


  ⚠️ Meld

 79. Opening tentoonstelling over de loop van de IJssel
  @ Admin: alleen bij

  Opening tentoonstelling over de loop van de IJssel

  lijkt de mogelijkheid om te reageren verdwenen?


  ⚠️ Meld

 80. Het topic-Herman Brood-herinnering is gesloten helaas.

  Toch wil ik deze mooie quote van de Zwollenaar hier nog even kwijt:

  “spijt, is wat de koe schijt”  ⚠️ Meld

 81. Vinkenoog gestorven… Een groot man is dood, een wijsgeer met diepe inzichten.

  Als ik schrijf, denk ik aan niemand in het bijzonder – ik ga mijn eigen gedachtengang na, elke alinea opnieuw zien te herkennen de gouden of onzichtbare draad die door al mijn teksten loopt, zien hoeveel medeleven ik kan ervaren, als ik de woorden maar laat komen: uit een hoorn des overvloeds. Voor mijzelf heb ik het nut waar jullie naar vragen, ontdékt, en jullie kunnen het méé leren, méé ervaren: intuitief leven, spontaan handelen, niet allen ageren en reageren, maar reflecteren. Jezelf zijn. Voor jezelf het hoe en waarom ontdekken – niet stilstaan, bewegingloos, maar mee veranderen, blijven veranderen: education permanente! Tussen de regels door de boodschap dat er niets is om bang voor te zijn, dat huidig wereldleed tijd en gelegenheid moet krijgen om uit te zieken – en blijf er zelf zo gezond mogelijk bij. Slagvaardig alert, nieuwsgierig en enthousiast zijn, grenzen overschrijden, je niet laten pakken door tegenstellingen: links-rechts, rijk-arm, man-vrouw, maar in ieder ander de mens zien – altijd proberen met de ander te identificeren, leren luisteren.  ⚠️ Meld

 82. En toch is het hier anders de laatste tijd…

  Er zijn steeds meer mensen die lopen te zeiken om te zeiken….. We kennen joop, die hoort er gewoon bij.

  Maar er zijn steeds meer muggezifters…


  ⚠️ Meld

 83. Tussen Putten en Nunspeet rijden geen treinen door een aanrijding met een persoon.
  Verwachting Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 – 45 min. De verstoring is naar verwachting rond 13:00 uur verholpen.
  Reisadvies Reizigers tussen Zwolle en Amersfoort reizen via Deventer.  ⚠️ Meld

 84. Het is niet mijn genre maar als ik er aan denk wil ik wel ff luisteren, vind k wel leuk dan kan ik zeggen, He die ken ik ;D:D


  ⚠️ Meld

 85. Negen regionale kranten komen over een paar uur met een noodeditie. Door een computerstoring verdween afgelopen avond alle kopij. In allerijl worden nu noodkranten gedrukt.

  De storing treft alle kranten van het Wegener-concern, waaronder Tubantia, De Gelderlander, de Stentor, het Brabants Dagblad en BN De Stem. Die kranten hebben een totale oplage van ruim 1 miljoen kranten.  ⚠️ Meld

Reageer