AA-huis organiseert pannakooi en laserpaintball

Zwolle – In de zomervakantie is het jongerenwerk in de wijk Aa-Landen te vinden. Op verschillende plekken in de wijk zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Deze activiteiten zijn voor alle jongeren in de leeftijd 10 t/m 21 jaar.

Het jongerenwerk zal gedurende ze zomervakantie de pannakooi op drie verschillende plaatsen in de wijk zetten. Iedereen kan vrij gebruik maken van de pannakooi. 6 juli t/m 19 juli: Skatebaan (Helderlichtsteeg), 20 juli t/m 2 augustus: Roelingsbeek, 3 augustus t/m 16 augustus: Dollard. Vanaf 17 augustus staat hij weer bij het AA-Huis.


Voetbaltoernooi:

Op vrijdag 10 juli zal er op het voetbalveld bij de basisschool De Wieden een voetbal toernooi gehouden worden.Tijd: 14.00 – 17.00 uur. 

Watermania

Op vrijdag 24 juli zijn er wateractiviteiten bij de Wijde Aa. Er zijn onder andere gewaterskied worden. Dus trek zwemkleding aan. Tijd: 14.00 – 17.00 uur.  

Laserpaintball/ strandactiviteiten

Op vrijdag 7 augustus zullen er twee activiteiten plaatsvinden in het sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg. De laserpaintball zijn in het bos plaats vinden. Trek voor deze activiteit oude kleren en schoenen aan.Op het zandveld van de Beachsportaccomodatie van de Pelikaan zullen er beachsoccer, beachtennis, speedbadminton, footvolley en beachvolleybal. De activiteiten vinden in samenwerking met de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan plaats.Tijd: 12.00 – 15.00 uur. Opgeven kan via het onderstaande mailadres.  

De jongerenwerkers zijn op andere momenten in het jongerencentrum bereikbaar. Is dat niet het geval dan zijn ze in de wijk aan het werk. Jongeren die ideeën hebben voor activiteiten kunnen contact met ons opnemen. Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden. 

Voor meer info:
Wijkjongerencentrum AA-Huis,
TRAVERS
Gouwe 12, 8032 CA, Zwolle
038-4536777

aahuis@travers.nl / www.aahuis.nl

Artikel delen:

Reageer