RTV Oost Zet ‘m op 11 in Zwolle

Zwolle – De hele zomer trekt RTV Oost door de provincie met de Zet-‘m-op-11-tour. Vanuit 64 Overijsselse plaatsen wordt op werkdagen live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Vandaag was RTV Oost de hele dag in het regenachtige te vinden in Zwolle.

08-07-2009_zet_m_op_11_aktie_rtv_oost_4.jpg

Radio Oost begon al vroeg in de ochtend met live bijdragen. TV Oost verzorgde om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur een live lokaal journaal, afgewisseld door webcambeelden. De inwoners van Zwolle waren de hele dag van harte welkom op de RTV Oost Compound om iets bijzonders te melden, lokaal nieuws of ergernissen te delen of het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ te spelen. Ook was het vandaag mogelijk om meegebrachte spullen op waarde te laten schatten door taxateur Enno de Boer. Veel animo was er niet voor de activiteiten van de regionale zender. Regen was de grote spelbreker.

08-07-2009_zet_m_op_11_aktie_rtv_oost_1.jpg

08-07-2009_zet_m_op_11_aktie_rtv_oost_2.jpg

08-07-2009_zet_m_op_11_aktie_rtv_oost_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 26
 1. Het weer ook nog niet mee, hoop wel dat ze terugkomen met de Opendag van de FC…..ze blijft een bekend gezicht hebben, maar de medewerkers zullen ook wel uit Twente komen (op Erwin na natuurlijk).


  ⚠️ Meld

 2. In dat laatste kan ik me redelijk vinden wat…..het is wel een keten he. Laat die ex van Brammetje Peper er maar niet achterkomen!
  Brug-tv; Brug-uitgevers van oa Swollenaer en de digitale Swollenaer & veel Kampers. Ook….bleek vorige week, geketend aan 038. Die een deftig tijdschrift (of glossy?) in de markt hebben gemikt….GRATIS met goeie columns, oa van Har ten K. die en hier boven fototgrafeert en in de keten zit. Sterker nog…..de misslinglink in de keten is met RTV Twente. Maar uh Leo, als jij van de koopjes bent, moet je toch eens langs dat 038 fietsen….VIERKANTVOORDEEL joh


  ⚠️ Meld

 3. BrugTV vind ik juist wel ijzersterk. Waar TV Zwolle jaren over heeft gedaan en honderdduizenden euro’s van ONS geld doorheen heeft gejaagd, weet BrugTV in 1 keer uit de grond te stampen. Gratis krijgen wij nieuws uit Zwolle: beter dan nieuws uit Twente.
  Elk lokaal initiatief juich ik van harte toe, zo ook BrugTV. Daar kan TV Twente qua nieuwsvoorziening nog wat van leren.


  ⚠️ Meld

 4. Eens Gerard, maar ik sprak vorige week iemand van een hele kleine partij in Zwolle, digitaal. Die mist nu een podium begreep ik. Daar was bij Omroep Zwolle altijd wel ruimte voor. Dat er grotendeels ruimte was voor onzin ben ik met je eens. De mensen waren daar echter (bijna) allemaal wel vrijwilliger. Bovendien heb ik nog een strak diploma om trots op te zijn…..Namlijk uit handen van Herman Wiersema gekregen. De beste journalist die ik tegen ben gekomen. Inmiddels overigens bij de beste politieke partij van NL. Maar dat terzijde.


  ⚠️ Meld

 5. Het rommelt bij brugtv. Pasgeleden nog 3 vaste medewerkers ontslagen. En tegen de kracht van de weblog kan geeneen op!


  ⚠️ Meld

 6. Dick, er is wel een verschil tussen vrijwilliger zijn plus tegelijkertijd als stichting honderdduizenden euro’s aan schulden bij derden maken, en tussen betaalde kracht zijn bij een financiëel gezond bedrijf. Mijn sympathie gaat toch naar dat laatste uit eigenlijk. 😉


  ⚠️ Meld

 7. Spijker op de kop Hans, hoe triest ook:

  Dick, er is wel een GAPEND GAT (heb ik er met uw permissie van gemaakt) tussen vrijwilliger zijn plus tegelijkertijd als stichting honderdduizenden euro’s aan schulden bij derden maken, en tussen betaalde kracht zijn bij een financiëel gezond bedrijf. Mijn sympathie gaat toch naar dat laatste uit eigenlijk.

  Vwb dat laatste: idd. Succes Pedro! 😉


  ⚠️ Meld

 8. Waren de andere zenders daar al niet een decennium geleden mee bezig? “Zet hem op puntje, puntje, puntje…”

  Maar goed, dan nog, wat is het nut van op 11 staan in plaats van op 23 of 24 (of Joost mag weten waar ie bij mij staat…). Als je kijkt, dan weet je waar ie staat. Als je nooit kijkt, doet het er toch niet toe.


  ⚠️ Meld

Reageer