Vrouw sticht brand bij politiebureau in Zwolle

Zwolle – In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 juli stichtte een 27-jarige vrouw uit Dronten brand in voor het politiebureau aan de Koggelaan.

Zij was meegekomen met een man die was aangehouden. Zij was eerst in de hal van het bureau geweest en was daarbij agressief en probeerde een politie-agente te slaan. Hierop werd zij onder controle gebracht waarop zij warme koffie over de agente heen gooide. Hierop werd de vrouw buiten neergezet. Vervolgens stichtte zij daar een brandje waarop ze werd aangehouden voor brandstichting.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Wat ik bij dit soort berichten telkens maar niet kan begrijpen is hoe mensen zich dat dan voorstellen…
  Stel: je wordt bij het politiebureau naar buiten gezet. Dan besluit je brand te stichten. (Het zal niet veel voorgesteld hebben.) Nu is die vrouw in de kraag gegrepen, maar hoe zag zij het voor zich? Het hele politiebureau in brand en zij kan haar vriend redden die in alle commotie los op straat rondloopt? Of misschien was het plan het bureau met alles en iedereen erin tot de grond toe af te laten branden?


  ⚠️ Meld

 2. misschien had ze het koud?

  Kan ze in iedergeval een celletje delen met die 19 jarige die ook zijn grenzen opzocht bij de pliesie.


  ⚠️ Meld

 3. Wat mij verwondert is dat iemand koffie over een agente gooit en dan ipv in de cel ,waar ze thuis hoort , buiten wordt neer gezet


  ⚠️ Meld

 4. Zij was eerst in de hal van het bureau geweest en was daarbij agressief en probeerde een politie-agente te slaan. Hierop werd zij onder controle gebracht waarop zij warme koffie over de agente heen gooide. Hierop werd de vrouw buiten neergezet. Vervolgens stichtte zij daar een brandje waarop ze werd aangehouden voor brandstichting.

  Eerst een agente proberen te slaan, dan warme koffie over de agente heen gooien. Dan moet je naar buiten toe.
  Dan probeer je brand te stichten, dan is het zover dan mag je de cel in. Heb respect voor de politie die op deze wijze hun werk moeten uitoefenen.


  ⚠️ Meld

 5. ontzeetend veel respect voor de politie,ga er maar eens aanstaan om dit allemaal over je heen te laten gaan voor je iemand kunt arresteren,maar normaal vind ik het niet


  ⚠️ Meld

Reageer