Zomerkermis Zwolle presenteert kermistrein

Zwolle –  Van 14 t/m 23 augustus kunt u weer genieten van de Zwolse Zomerkermis in de binnenstad van Zwolle. Het kermisprojectteam, met vertegenwoordigers van ondernemers, inwoners, kermisexploitanten, politie en gemeente, heeft haar best gedaan om een gevarieerde kermis op te zetten met voor ieder wat wils. Uiteraard zitter daar weer een aantal spectaculaire attracties bij!

Het kermisparcours heeft dit jaar ruim vijftig attracties en loopt vanaf de Korte Ademhalingsteeg, via het Grote Kerkplein, Luttekestraat, Grote Markt en Melkmarkt en mondt uit bij het Rodetorenplein. Naast de kinderattracties en kramen met lekkernijen is het kermisprojectteam erin geslaagd een aantal nieuwe, bijzondere attracties neer te zetten. Zo kunt u genieten van Het Beest, een spectaculair, prehistorisch monster waarin u door de ingewanden kunt dwalen. Een andere publiekstrekker is de Maxximum Booster, een attractie waarbij u veertig meter de lucht in geschoten wordt; een must voor de ware sensatieliefhebber! Wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan kunt u er ook voor kiezen om plaats te nemen in de kermistrein, genaamd “Zwolse Kermisexpress”. Een unieke attractie voor jong en oud. De Zwolse kermisexpress start en eindigt bij het parkeerterrein Noordereiland, u kunt desgewenst bij verschillende haltes onderweg op-en afstappen.

De Zwolse Kermisexpress rijdt gedurende de kermis tussen 13:00 en 19:00 uur, een speciaal parcours door de binnenstad en over het kermisterrein en kost €1,- per persoon. Maak van uw kermisbezoek een vermakelijk familie uitstapje. Combineer een dagje naar de Zwolse zomerkermis met een dagje winkelen in de prachtige binnenstad. Of geniet van een lekker drankje en hapje op gezellige terrassen rondom het kermis-parcours. Voor meer informatie kunt u terecht op de speciale website over de Zwolse zomerkermis: www.zomerkermis.zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer