Lev-06 bedenkt wedstrijd filmscenario schrijven

Zwolle – Lev-06 organiseert deze zomer een wedstrijd filmscenario schrijven. Het verhaal moet zich afspelen tegen een decor in Zwolle.

baywatch.jpg
Compositie: Koen Wittenaar

Verder zijn er weinig voorwaarden; als er maar een spannende, ontroerende of grappige scene op papier komt te staan. De schrijver mag gebruik maken van bestaande filmhelden als Harry Potter, maar dat hoeft niet. Meer info over de wedstrijd staat op www.lev-06.nl. De vijf beste inzendingen worden beloond met twee vrijkaarten voor bioscoop De Kroon aan het Gasthuisplein. Stuur je bijdrage vòòr 9 augustus naar info@lev-06.nl.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. hebben die gasten van lev06 niks beters te doen dan die flauwekul ? zwolle heeft problemen genoeg die schreeuwen om andacht. dit soort nutteloze aktiviteiten vindt al lang plaats(vaak dik gesubsidieerd) schandalig dat een politieke partij hiermee komt.


  ⚠️ Meld

 2. waarom is dit schandalig? ik vind het wel leuk. Welke problemen schreeuwen er om aandacht? Welk onbeschrijvelijk leed vind zich plaats in Zwolle, dat het schreeuwt om aandacht? Volgens mij valt dat best mee en is er ruimte voor leuke dingen. Geweldig dat de politiek zich ook van de gezellige kant laat zien!


  ⚠️ Meld

 3. ja, echt geweldig dat de politiek zich van zijn gezellige(???) kant laat zien. was benieuwd naar je reaktie als wilders hier mee was gekomen


  ⚠️ Meld

 4. Das een leuke Joop. Wilders deed ook wat met films en daar had ik inderdaad een totaal andere mening over als over dit verhaal. Hypocriet, zul je denken. Hoewel ik ook wel eens hypocriet ben (het zou hypocriet zijn om dat te ontkennen nietwaar?), is het in dit verhaal wel iets anders. Het verschil is dat Lev een grappige film wil met als decor de stad waar ze gevestigd is.
  Wilders maakte een film met waarin een cultuur naar beneden gehaald wordt. Ik weet niet of dit de gezellige kant van Wilders is. AL dit wel zijn gezellige kant is, dan sta ik er volledig achter dat politiek zich niet meer met gezelligheid bezig moet houden.
  Om eerlijk te zijn denk ik dat ook Wilders wel een meer gezellige kant heeft. Ik zou hem dan ook graag willen voorstellen voortaan leuke en grappige films te maken met Nederland als decor. Hijmag zijn gezellige kant best eens wat vaker laten zien vind ik.


  ⚠️ Meld

 5. waardeloos
  Die partij van die Sibrand is echt waardeloos. De man wil alleen maar aandacht voor zijn eigen persoontje. Vorige keer lukte het hem ook al niet. Je zou zeggen, prima daar leer je van. Sibrand en co dus niet.


  ⚠️ Meld

 6. @a.: bedankt voor je leuke bijdrage aan dit forum, hier kunnen we wat mee. het is overduidelijk in de reakties dat LEV06 een totaal overbodig initiatief is. mensen die graag de media halen (in dit geval door deze “gezellige” aktie) en publiciteitshorny zijn. Tip: ga genieten van de vakantie (reces heet dat bij de politici) en doe genoeg krachten op om te gaan stoeien met de politieke vraagstukken. ook moet er nog puin geruimd worden van 11 jaar van doornemolen. als alles in rustiger vaarwater is, organiseer dan maar klootschieten, puzzeltochten of filmscenario,s schrijven


  ⚠️ Meld

 7. Joop, ik heb juist de indruk dat jij je er gestangd voelt.
  Ik zie namelijk continu reacties waarin je allerlei dingen afkraakt.
  Jij voelt je blijkbaar bij elke kunsttentoonstelling gestangd omdat datgene wat jij links noemt nog leeft. Je moet de rollen dus niet ineens gaan omdraaien. En het dringt blijkbaar ook niet tot je door dat ik me alles behalve aangetrokken voel tot zowel links als rechts. Het interesseert me geen moer, dat socialistische of kapitalistische denken, dat heb ik al vaker uitgelegd. Blijkbaar heb je het erg nodig om een richting te geven aan jouw gedachten, geen probleem, maar projecteer die behoefte niet op een ander.  ⚠️ Meld

 8. het is overduidelijk in de reakties dat LEV06 een totaal overbodig initiatief is.

  Dus welgeteld 5 reacties van de 118.000 inwoners zijn voor jou genoeg om democratisch tot het besluit te komen dat lev waardeloos is? Dit zegt erg veel over je politiek inzicht Joop.


  ⚠️ Meld

 9. iemand die iemand verwijt publiciteitsgeil te zijn….en dan vervolgens blijkbaar liefhebber is van Geert Wilders, de man die het liefste een toiletbezoek nog op tv zou terugzien, de man die werkelijk ieder woord dat hij spreekt doet om in de publiciteit te komen…vermakelijk.


  ⚠️ Meld

 10. Ja, ik ook, gepaard met een voorstel. Als je een feit wilt constateren, constateer dan het hele feit en niet een deel ervan.
  Overigens is de vergelijking met vissen een interpretatie, geen feit.


  ⚠️ Meld

Reageer