Jeugdland Zwolle Zuid zoekt vrijwilligers

Zwolle – Jeugdland Zuid is er voor alle kinderen in Zwolle Zuid, tussen de vier en twaalf jaar, die in de zomervakantie leuke avonturen willen beleven van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus. Alle activiteiten tijdens deze speelweek gebeuren in en rondom wijkboerderij de Schellerhoeve.

Elke middag van 13:00 uur tot 16:30 uur is er van alles te beleven zoals: hutten bouwen, snoephappen, sport&spel, theater, creatief, broodjes bakken, speuren, huifkartocht, rommelmarkt, talentenjacht en nog veel meer! Voor kinderen van vier t/m zes jaar is er een apart kleuterprogramma. Zij kunnen van 13:00 uur tot 15:00 uur mee doen met de activiteiten in de peuterspeelzaal.

Kaarten zijn voor € 12,50 verkrijgbaar tijdens openingstijden van de wijkboerderij. De kleuterkaart kost € 7,50 en geeft toegang om drie dagen mee te doen.

Wij zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om kinderen te begeleiden bij een van de onderdelen. Voor je inzet krijg je een Jeugdland t-shirt, twee gratis kaarten, een afsluitende BBQ en natuurlijk veel blije gezichtjes. Vind je het leuk om te helpen of wil je meer informatie over Jeugdland, dan kun je contact opnemen met Francine Taat via telefoonnummer: (038) 460 52 34 of Email adres f.taat@travers.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Toch jammer dat juist in die grote wijken als Zwolle Zuid en Stadshagen zo gehengeld moet worden naar vrijwilligers,wij namen er vroeger vrij voor om onze kinderen te begeleiden,met veel plezier overigens.Toen hadden we echt geen vier weken vakantie.Die jeugdland t-shirt en die BBQ gratis is heel wat,maar die blijde gezichtjes is niet te betalen.Dus mensen kom op en geef je op voor een paar onvergetelijke dagen,tenminste zo is het in Westenholte altijd en ik kan me niet voorstellen dat het bij jullie anders is.


    ⚠️ Meld

Reageer