Jongen verdacht van overval op bejaarden

Zwolle – In een woning aan het Aa Park zijn zondagochtend 19 juli een 78-jarige man en een 72-jarige vrouw overvallen. Een jongeman was door middel van insluiping binnengekomen en had met een mes de bewoners bedreigd. Vervolgens maakte hij een buit van enkele honderden euro’s.

Politieberichten.jpg

Nadat de politie een uitgebreid onderzoek had ingesteld, meldden de bewoners rond 17.00 uur dat ze aan de Gouwe een jongen hadden zien lopen die voldeed aan het signalement van de overvaller. Hij was hier een huis binnengegaan. Hierop heeft de politie aan de Gouwe een 15-jarige jongen aangehouden op verdenking van het plegen van de overval. Hij zit nog vast voor nader onderzoek.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. hoezo slachtoffer hij weet wat hij doet de slachtoffers zijn de mensen bij wie hij naar binnen is geslopen, ik denk dat de jongen en zijn ouders maar eens naar een cursus moeten, de ouders over opvoeden en de jongen over wat wel en niet kan in deze maatschappij.


  ⚠️ Meld

 2. Ik weet precies wat je bedoeld jaja en ik denk idd wel dat de jongen ook slachtoffer is maar hij is nu 15 en weet toch zelf ook wel dat dat gewoon niet kan toch?


  ⚠️ Meld

 3. overval op opa en oma
  Kinderen weten vanaf heel jong wat wel en niet mag ze zeggen ook wel eens; dat kun je op je klompen aanvoelen.
  We zijn weer eens bezig om de zaken om te draaien de dader is ook een slachtoffer.pfffffffff laat mij niet lachen.Dergelijke woorden worden uitsluitend gebruikt door personen die geen enkele persoonlijke ervaring hebben met overvallen cq inbraken en dan bedoelen we niet dat je fiets gestolen is maar inbraak in een woning terwijl de bewoner aanwezig is/zijn.Op het moment dat je overvallen wordt weet ik 1 ding zeker dergelijke taal bezig je niet meer en je zult huilen en bidden om hulp en waarschijnlijk wordt je daarna een nog grotere fan van je computer omdat je je eigen huis niet meer uit durft te gaan.

  Met vriendelijke groeten van een helaas ervaringsdeskundige.

  ps. elk kind weet dat je een opa en oma niet hoeft te overvallen om iets te krijgen.Vragen kan ook.  ⚠️ Meld

 4. Ja als je 15 bent en je pleegd een misdrijf zoals deze kom je vast uit een stabiel gezin, voel je je heerlijk, ben je omgeven met positieve invloeden en heb je een goede opvoeding gehad….

  kom op he…..

  >:(


  ⚠️ Meld

 5. OPA EN OMA
  DREAM DREAM DREAM NIKS STABIEL GEZIN DAT IS EEN ONZIN VERHAAL ER ZIJN ER GENOEG DIE DERGELIJKE MISDRIJFEN PLEGEN DIE HET OM DE SPANNING EN DE HEBZUCHT DOEN .zOALS IK AL ZEI JE KAN GEWOON VRAGEN OF JE IETS MAG HEBBEN.
  dUS STOP OM DE FEITEN OM TE DRAAIEN .eR ZIJN 2 SLACHTOFFERS EN DAT ZIJN DE MAN EN DE VROUW IN DEZE DE ANDER IS EN BLIJFT EEN MISDADIGER.
  ER ZIJN INDIT LAND VOLDOIENDE INSTANTIES DIE JE WEL VERTELLEN WAT WEL EN NIET KAN EN MAG .


  ⚠️ Meld

Reageer