Jan Vayne opent stadion FC Zwolle

Zwolle – De opening van de Live Show in het Stadioncomplex in Zwolle op 29 augustus wordt verzorgd door Jan Vayne. Op een enorm podium en ondersteund door veel visuals speelt hij een speciaal voor dit evenement gecomponeerd stuk.

De pianist is samen met een dj de studio in gedoken om een stuk te schrijven dat bij het evenement past. Het nummer begint rustig en eindigt heftig door de ondersteuning van de dj. De organisatie maakt binnenkort meer namen bekend. Raoul Veldink: “De avond wordt fantastisch. Veel show, dans en spektakel”. De Live Show begint om 21.00 uur. Overdag zijn er verschillende activiteiten. De Bike Studio ATB Challenge mag rekenen op veel belangstelling. Het buitenprogramma is divers met van alles te doen voor jong en oud.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. @Herm, de open dag is al geweest.
  Dit gaat over een happening die iedere andere club zou aangrijpen om een tegenstander van formaat te lokken voor een waardige openingswedstrijd van het nieuwe stadion.
  De trouwe Zwolle aanhang die toch al niet verwend is wil ook wel eens wat anders zien dan AGOVV en Telstar en aangezien we het komend seizoen ook niet gaan promoveren was dit een uitgelezen kans geweest de mensen eens op een wedstrijd van niveau te trakteren.
  Toch moeten wij het doen met Jan Vayne,wielrenners en een hoop Mc Donalds vlaggetjes……wat een feest!>:(


  ⚠️ Meld

 2. jan Veen,met eigen gecomponeert lied,hier zit iedere voetballiefhebber op te wachten.Ik krijg een brok in mijn keel,mijn hart gaat sneller kloppen,ik krijg een wandelende nier en een lopend oor dat komt door de vierdaagse,maar jan Veen,ik hoop toch echt dat mijn haren niet voor mijn ogen gaan zitten.IK WIL VOETBAL


  ⚠️ Meld

 3. @Herm:
  Open dag is zaterdag 1 augustus

  @Zwolleeder:
  De avond ervoor speelt Zwolle tegen Volendam voor de competitie, dus een wedstrijd zit er die avond niet in.


  ⚠️ Meld

 4. Ben ik de enige die het wel vet vindt dat onze zwollenaar Jan Vayne samen met een DJ gaat werken aan een nummer??

  Verder gaat deze dag gewoon leuk en gezellig worden! Heb er zin in!


  ⚠️ Meld

 5. Joh dit is een opening voor de de zwollenaren die niet van voetbal houden, die mensen moeten toch ook wat hebben na al dat gezeik over dat stadion!


  ⚠️ Meld

 6. @Natascha, waarom dan eigenlijk?
  Anders zie je ze ook niet!
  De supporters voelen zich weer in hun bek gescheten door het uitblijven van een openingswedstrijd de niet-transparante handel en wandel binnen de club en het OPEENS verschenen tekort van 700.000 euri.
  PRUTSERS !>:(


  ⚠️ Meld

 7. Om de ophef toch, gewoon keihard tegen zijn maar op het moment dat het klaar is tja dan zijn ze toch wel ergens een beetje nieuwsgierig en moeten ze toch ff een kijkje kunnen nemen! Om er vervolgens achter te komen het het misschien toch allemaal wel waard was. Niet dat we dat gaan vertellen natuurlijk en we vertellen er ook niet bij dat we iedere week 3 x gaan sporten in een mooi nieuw sportcenter en 1 x in de maand naar de wok gaan en stiekum het speelgoed voor de neefjes en nichtjes bij de toy champ kopen

  Zo gaat dat toch altijd met die anti mensen…..


  ⚠️ Meld

Reageer