Zorgcentra lopen Halve Vierdaagse

Zwolle – Op dinsdag 21 juli en vrijdag 24 juli 2009 besteedt Driezorg ook aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse. Zorgcombinatie Zwolle locatie “De Riethorst”, Kinderdagverblijf "Poppejans" en Driezorg locatie “Rivierenhof” lopen dan met 130 personen een ‘Halve Vierdaagse’.

drie_2.jpg

Bewoners met eventueel familie of kennissen gingen met behulp van
medewerkers en vrijwilligers op pad. Bij drukke kruispunten kregen de wandelaars assistentie van de politie. Die zorgde voor een veilige oversteek. Op dinsdag en vrijdag is de start om 10.30 uur met een route van 2,5 kilometer door de wijk Aa-landen. Op vrijdag 24 juli zal er gezorgd worden voor een bijzonder ontvangst op het voorplein van Rivierenhof.

drie_3.jpg

drie_1.jpg

drie_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. ik vind het een leuke bezigheid voor de bewoners, ik heb ongeveer 5 minuten op een kruispunt moeten wachten omdat de bewoners over moesten steken en ze hadden allemaal plezier en keken blij een leuk uitje met veel vrijwilligers top vond ik het en het wachten had ik er graag voor over


  ⚠️ Meld

 2. Ans ,en wat dacht je van al die vrijwilligers,vrijdag tweede etappe,als er geen blaren zijn bij de rolstoelers lopen ze hem allemaal uit en de vrijwilligers verdienen een medaille.


  ⚠️ Meld

 3. Hoi Wichert met allemaal bedoel ik de bewoners EN vrijwilligers het is een goed en leuk gebeuren, moesten meer verpleeg en verzorgings tehuizen doen


  ⚠️ Meld

 4. helemaal met je eens Ans,alhoewel het natuurlijk een hele organisatie is en bij de rivierenhof zitten geweldige mensen en veel vrijwilligers.Ook zit niet overal een kinderdagverblijf.Nou maar hopen op droog weer vrijdag.


  ⚠️ Meld

Reageer