Het weer: bewolkt

Zwolle – De dag begint vandaag met bewolking en lokaal nog een bui. Geleidelijk gaat er een tweedeling ontstaan, met droog en redelijk zonnig weer in het westen en bewolking en onweersbuien in het oosten. Het wordt 22 tot 25 graden.

21-07-2009_weerfoto.jpg

Vanochtend is er veel bewolking en lokaal valt een buitje. De temperatuur ligt tussen 17 en 20 graden. In het oosten kan in de vroege ochtend ook nog onweer voorkomen bij de buien. Vanmiddag ontstaat een tweedeling in het land. In het westen klaart het op en daar zal het meest droog zijn. In het oosten gaan echter weer nieuwe buien ontstaan, mogelijk weer met onweer en windstoten. De temperatuur bereikt waarden tussen 22 en 25 graden Vanavond houden de buien in het oosten aan en houdt het westen het nog even droog. Gedurende de nacht neemt de kans op een spat regen in het hele land weer toe. De minima liggen rond 17 graden.

Morgen wordt een betere dag, al begint deze met vrij veel bewolking en nog een spatje regen. De rest van de dag is het wisselend bewolkt maar grotendeels droog. ’s Middags is er wel kans op een plaatselijk buitje, maar de meeste regio’s houden het droog. Het kwik bereikt maximaal zo’n 22 graden.

De dagen daarna houdt het wisselvallige weer nog even aan. Zowel op vrijdag als zaterdag is er kans op buien. De temperatuur ligt hierbij rond 20 graden. Zoals de verwachting er nu uitziet gaat vanaf zondag de temperatuur weer ietrs omhoog en breekt een droge en zonnige periode aan.

Artikel delen:

Reageer