IJsselzone genomineerd voor Plattelandsprijs Overijssel

Zwolle- Het unieke karakter van de Buurtschap IJsselzone wordt onderstreept door de aanmelding ervan door de gemeente Zwolle voor de Plattelandsprijs Overijssel 2009.  Omdat het project bijdraagt aan de ruimtelijke kwaliteit van het gebied én vernieuwend is, is het project genomineerd.

In totaal zijn 13 Overijsselse projecten genomineerd. Op www.overijssel.nl/plattelandsprijs staat informatie over de projecten. Op deze site kan door inwoners van Overijssel worden gestemd op een favoriet project voor de publieksprijs. Stemmen kan tot en met 16 augustus 2009. Naast de publieksprijs is er een juryprijs. De prijsuitreiking van de Plattelandsprijs Overijssel 2009 is op 19 september 2009.

Het overgrote deel van de projecten ligt in Twente of aan aangrenzende streken. De Buurtschap IJsselzone maakt daarop een uitzondering.

De voorzitter van de vereniging Buurtschap IJsselzone, Adri Wever, toont zich bijzonder ingenomen met de nominatie. Hij roept alle boeren, burgers en buitenlui op om hun stem uit te gaan brengen.

Zijn verwachting is dat de buurtschap IJsselzone goed gaat scoren. Maar dit lukt alleen als alle Zwollenaren op hun buurtschap IJsselzone een stem uitbrengen.

Artikel delen:

Reageer