Partysquad en Destine hoofdacts GRASconcert Zwolle

Zwolle – The Partysquad en Destine zijn de aansprekende hoofdacts tijdens het jaarlijkse GRASconcert in Zwolle. Dit jaar niet op het Grote Kerkplein, maar in Park de Wezenlanden. Naast The Partysquad en Destine hebben de Zwolse studenten ook de opkomende bands De Staat en The Hot Stewards vastgelegd. 

partysquad.jpg
Partysquad

De GRASweek, de algemene introductieweek voor Zwolse studenten, beleeft ieder jaar een hoogtepunt tijdens het concert op de donderdagavond. Het concert vindt plaats op 27 augustus en begint om 20.00 uur. De avond is vrij toegankelijk voor alle Zwollenaren.


Partysquad kwam in 2005 voor het eerst in de top 10 met haar hitsingle ‘Wat Wil Je Doen’. Sindsdien heeft de groep de ene na de andere hit. Onder andere ‘Rampeneren’ met Ali B. en Yes-R en ‘Non Stop’. In 2007 won Partysquad een TMF-award voor Best Urban Act en een Best Single-award voor ‘Non Stop’. 

Destine bracht afgelopen jaar haar eerste hitsingle ‘In Your Arms’ uit. Haar eerste single sinds de band in december 2008 een platencontract tekende bij Sony Music. In 2009 reist Destine af naar Amerika om haar eerste album op te nemen. Destine staat dit jaar onder meer op Lowlands. De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars hbo- en wo-studenten in Zwolle.

GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar vindt de vijfde editie van de GRASweek plaats van 25 tot en met 29 augustus. De organisatie wordt gedragen door bijna tweehonderd vrijwilligers. 

Inschrijven voor de GRASweek kan via http://www.grasweek.nl/.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer