Watermania Aa-landen ondanks regen succesvol

Zwolle – Vrijdagmiddag vond er aan de Wijde Aa de wateractiviteit Watermania plaats. Ondanks de regen- en onweersbuien kwamen zo’n 40 personen uit de wijk en daarbuiten op de jongerenactiviteit af.

Jongeren uit Zwolle in de leeftijd van 10 t/m 21 jaar konden meedoen aan verschillende wateractiviteiten van het AA-huis en Travers. Op de plas in de Aa-landen konden jongeren waterskiën, in een grote bal over het water lopen of met speciale waterschoenen over het meertje lopen. Bij de Wijde Aa waren ook andere kleinere water- en landspellen. Door onweer en voor de veiligheid werd de activiteit een uur eerder, rond 16.00 uur, afgebroken.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Watermania
    Leuk dat Travers dit soort activiteiten opzet. Ik heb wel een vraagje: ik heb altijd begrepen dat de Wijde Aa niet echt geschikt is voor waterrecreatie vanwege de verontreiniging uit de overstort (zeker met deze hevige buien) en omdat het water zo diep is dat er gevaarlijke (koude, krampbevorderende) stromingen kunnen ontstaan. Ik neem aan dat Travers dit soort activiteiten meldt bij de gemeente, heeft daar iemand zitten slapen of ben ik verkeerd geïnformeerd?


    ⚠️ Meld

Reageer