Programma Open Dag FC Zwolle

Zwolle – Nog een paar nachtjes slapen! Nog een paar nachtjes en dan is het zover! Hét feest van het jaar, dé Open Dag van FC Zwolle! Er staat zoals elk jaar weer van alles op het programma, voor jong en oud, voor ieder wat wils. Kortom: zaterdagmiddag 1 augustus is een middag waar iedereen bij moet zijn!

Kunt u niet wachten en wilt u alvast een tipje van de sluier? Rondom het stadion worden allerlei attracties geplaatst. Van klimwand tot rokkenvoetbal en van een speelplein voor de kleintjes tot een pannakooi voor de stoere jongens en meiden onder ons. Papa, mama, opa en oma willen ondertussen lekker wat drinken? Dat kan! Er is een terras aanwezig om even bij te komen van alle indrukken! Ook de snelheidsmeter staat paraat, dus een ieder heeft de kans om te laten zien hoe hard hij of zij kan schieten! FC Zwolle raadt iedereen aan flink te gaan oefenen deze week, want er is met deze spannende race een fantastische prijs te winnen! Tevens staat er op het terrein een podium waar van alles te beleven is: interviews met de spelers van FC Zwolle én Limited Edition die zorgt voor de muzikale omlijsting! Er staat zaterdag 1 augustus erg veel te gebeuren.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. “er staat zoals elk jaar weer van alles op het programma,voor jong en oud,voor ieder wat wils”

    Behalve als je van een goede oefenpot houdt.


    ⚠️ Meld

  2. Kon best eens gezellig worden zaterdag. Zouden ze met opzet tot vrijdag wachten met het complete programma incl. tijdstippen?


    ⚠️ Meld

Reageer