Weblog Zwolle genomineerd voor Vrijwilligersprijs

Zwolle – Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Weblog Zwolle is ook dit jaar als organisatie genomineerd voor die prijs!

In totaal dingen meer dan 80 vrijwilligers en 50 organisaties mee naar de prijs. Naast een prijs die door een jury wordt toegekend wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Voor zowel individuele vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties zijn drie prijzen beschikbaar. Op 25 september wordt bekend wie de uiteindelijke winnaars zijn. Vanaf 1 augustus kan er gestemd worden via de website www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl. De winnaar hiervan ontvangt de publieksprijs.

Een kwart van de inwoners van Overijssel doet actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving. Om deze vrijwilligers op een bijzondere manier in het zonnetje te zetten, wordt elk jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt.

Prijzen

Er zijn drie prijzen voor individuele vrijwilligers en drie prijzen voor vrijwilligersorganisaties De prijzen de individuele vrijwilligers zijn kunstwerken. De prijzen voor de organisaties zijn geldbedragen:

1e prijs: € 1000,-
2e prijs: € 750,-
3e prijs: € 500,-

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik kijk nog even wie er nog meer op het lijstje staan.
    Er zijn mensen genoeg die niets hebben aan weblog Zwolle.
    Voor die groepen staan er misschien wel andere voor hen belangrijke zaken op het lijstje.    ⚠️ Meld

Reageer