Start bouw strandpaviljoen bij Milligerplas

Zwolle – Stadshagen krijgt er op korte termijn een nieuwe horecagelegenheid bij. Deze week is begonnen met de bouw van een strandpaviljoen aan de Milligerplas. De bedoeling is dat er eerst een tijdelijk gebouw komt. Bij gebleken succes komt er een definitief horecagebouw.  

28-07-2009_strand_pavilioen_milligerplas_1.jpg

Gemeente Zwolle heeft de familie Oosterlaar geselecteerd om aan de Milligerplas de nieuwe horecagelegenheid te realiseren. Oosterlaar heeft voor ogen om een horecapaviljoen van 100 m2 te realiseren waar jong en oud terecht kunnen en op verschillende momenten van de dag iets kunnen eten en drinken. In het paviljoen komt een afhaalloket voor ijs en patat. Ook is de bedoeling om ruimte te bieden aan diverse activiteiten, bijvoorbeeld aan muziek- of dansvoorstellingen, vergaderingen of exposities. De ondernemers willen een actieve bijdrage leveren aan een breed scala aan sport- en clubactiviteiten die op en rondom de Milligerplas plaatsvinden, bijvoorbeeld beachvolleybal, salsalessen of viswedstrijden.

28-07-2009_strand_pavilioen_milligerplas_2.jpg

28-07-2009_strand_pavilioen_milligerplas_3.jpg

Zoals de heer Oosterlaar het omschrijft: "Na een lange werkdag nog even gezellig wat drinken en de laatste zonnestralen oppikken. Of in het weekend lekker relaxen of juist actief bezig zijn aan de waterkant. Een wijds uitzicht, de natuur om je heen, de zon, vertier en heerlijk eten en drinken in een mooie horecagelegenheid met alle nodige voorzieningen."

Artikel delen:
Reacties 10
 1. De Oostelaars kennende zullen ze er alles aan doen om het goed voor elkaar te krijgen en krijgt stadshagen waar ze recht op hebben .Nu de mensen zelf nog ,want veel enthiousiasme kan ik nog niet ontdekken in deze mooie wijk.misschien nog wat onwennig maar ik zou zeggen :Ga er voor


  ⚠️ Meld

 2. wel van die grooooote

  morgen effe hattem aandoen,, leemkuil ,, daar hebben ze ballen:P

  paar halve liters gerstenat dan kom ik de dag wel weer door8)


  ⚠️ Meld

 3. @ Wichert: Volgens mij verkijk je je op het enthiousiasme van Stadshagenezen. Kom maar eens op het vermaarde Stadshagenfestival kijken. Kijk eens wat er nu al aan onze mooie Milligerplas ligt…. ook uit Westenholte. Velen zullen echter wel (typisch Nederlands) eten en drinken mee blijven nemen. Maar dat doen ze aan de Costa’s ook nog :'( Verwacht dat het strandpaviljoen, met een beetje leuke muziek, gezellige bediening en goed weer zéker bestaansrecht heeft.

  Benieuwd welk opjectief onderzoeksbureau ten grondslag ligt aan deze quote

  veel enthiousiasme kan ik nog niet ontdekken in deze mooie wijk.

  Waarschijnlijk toch een ongefundeerde mening gebasseerd op onderbuikgevoelens.


  ⚠️ Meld

 4. nou ja-tja dan moet je de bal eens proeven die ze hier op de camping hebben, die hoef je nie weg te spoelen met gerstenat8)


  ⚠️ Meld

 5. lekkere gasten altijd aan de stamtafel van dit log.
  dit is een prima zaak! dit zal de milligerplas een top-locatie maken voor stadshagen in het zonnetje! complimenten!


  ⚠️ Meld

Reageer