Oplichting via internet

Zwolle – Een 32-jarige inwoner van Zwolle heeft dinsdag 28 juli aangifte gedaan van oplichting. Hij had op internet een Ajax shirt gekocht voor € 80,–.

 

Het bedrag werd overgemaakt op het rekeningnummer van de verkoper, maar het shirt is tot op heden niet geleverd.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. @ Plantje; Lekker belangrijk die anonieme plusjes en minnetjestoekenning. Scorebordmeningen door iemand die waarschijnlijk zelf zijn of haar mening niet durft te geven. :'(
  Makkelijk te manipuleren ook. Mooi logo Jan!


  ⚠️ Meld

 2. Dat soort minnetjes trek ik me ook niet echt wat van aan. Ik ben gewoon nieuwsgierig 🙂

  Misschien was het wel een heel bijzonder shirt…zou het niet weten. Maar ik zie het wel meer hoor. Mensen die een Nintendo Wii willen verkopen voor ?? 250,- terwijl de dingen nieuw voor minder te krijgen zijn!


  ⚠️ Meld

 3. ajakkes in kak gestaan
  ja wat moet een boer met een ajakkes shirt……. nou bijvoorbeeld als je in de hondepoep heb gestaan! ben ik nu zo slim of jij zo dom ja-tja?
  ;D;D;D


  ⚠️ Meld

 4. Godenzonen zijn nogsteeds énorm populair in dit mooie land. Zou zelf niet meer in zo’n shirt gaan lopen, maar dat mag ook iedereen zelf weten. Onder de jeugd is het nog steeds een hebbedingetje!

  En boeren? Weet je het enorme nationale feest nog “ja-tja” toen Ajax door de punt van Patrick’s schoen van Milan won en de CL won? Tjonge wat een ontlading….in heel Nederland.
  locaal het ik het vooral bij Marcel M. in Babbel meegekregen. Wat een feest! Met Feooienooiders en Pisveeërs maakte allemaal nixxx uit. Niemand was nog voor AZ, Hoerenveen of Twente.
  En?…..geen wanklank gehoord!

  Dit jaar hopelijk eindelijk AJAX weer! De Godenzonen hunkeren naar succes, ze zijn veruit het meest succesvolle team ooit. Vertrouwen in Jol. Ook in zijn humor, goed voor de teamgeest. Maar verdedigend moet het beter staan. Zou ook nog wel een lange spits willen zien die de bal kan vasthouden en af en toe klaarleggen. Dan mag Vennegoor volgens de “deskundigen” niet naar AJAX. Ik zeg: “Waarom niet”?  ⚠️ Meld

 5. @johan…

  wij boeren zullen dus nooit in de kak trappen he`

  maar die kakkers uit 020 wel:D:D:D

  p.s. morgen is het mooie zwolle -shirt te bestellen
  en die wordt wel geleverd8)


  ⚠️ Meld

 6. ??? kakkers uit 020 generaliserender kunnen we het niet maken. Hoeveel procent van de Ajax-aanhang zal van buiten het kentekengebied 020 komen? Hoeveel % zal kakker zijn?

  Haha, zo kun je de hele wereld wel versimplificeren. Straks komt je ook nog met de mededeling dat Ajax-aanhangers joden zijn 😀

  Simpel, dom en buitensporig generaliserend tegelijk. Maar ik begrijp het wel. Het is ook ultra lastig om de actualiteit, de maatschappij en sport goed te volgen zonder dat je mensen in hokjes verdeelt.

  Jammer blijft het.


  ⚠️ Meld

 7. Als er iemand naar succes hunkert dan is het Feyenoord wel Dick, dus ga fietsen stelen op damrak ofzo 😛

  Jiehaaaa het seizoen is weer begonnen;D


  ⚠️ Meld

 8. In Groningen is alleen De Zeeuw zeker van een basisplaats; volgens Jol. Volgens VI….dat helaas niet doorvraagt hoe het dan met aanvoerder Suarez zit :'(


  ⚠️ Meld

Reageer