Zwolse ‘Lama’ knuffelt winkelend publiek

Wie zaterdagmiddag 20 januari in het centrum van Zwolle loopt, zal aangenaam verrast worden door de Zwolse Rebekka, deelneemster van het populaire programma Lama Gezocht van BNN. Om wat meer liefde in de wereld te brengen zal zij samen met naar knuffelmaatje in bijbehorend kostuum het winkelende publiek verrassen met een grote Knuffelactie.

 

Rebekka Smit is bekend van het populaire programma Lama Gezocht van BNN. Op zaterdagmiddag vanaf 14.00 zal zij in het centrum van Zwolle laten zien wat ze in haar mars heeft. Natuurlijk doet ze dit niet alleen, maar met haar knuffelmaatje. Winkelend publiek loopt het risico betrokken te worden in liefdevolle sketches van dit duo. Op 2 februari is op BNN te zien hoe Rebekka het gaat doen op de Bonte Avond en of ze de laatste ronde haalt.

Liefde is niet alleen het thema van deze Knuffelactie, maar dit jaar ook van Kunstbende, de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent. Kunstbende Overijssel presenteert haar voorronde op 31 maart 2007 in Theater Odeon. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar kunnen zich nog tot 28 februari inschrijven via de website http://kunstbende.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Afgelopen dinsdag kwam het bericht voor de promotiestunt van Kunstbende Overijssel in samenwerking met Rebekka Smit, bekend van het programma Lama Gezocht van BNN.

    In verband met de slechte weersvoorspellingen en de aard van de actie wordt deze verrassingsactie voor het winkelende publiek verschoven naar zaterdag 27 januari.    ⚠️ Meld

  2. Rebekka, voor mij vanaf het begin al DE Lama….. wat een vrouw!!! geweldig, ze zou een hele goede vervangster zijn voor Sara Kroos, zoniet Sara in de toekomst zeker kunnen evenaren. Jammer dat ik nu pas lees over de knuffelactie anders was ik gisteren zeker en speciaal voor een knuffel naar Zwolle gekomen. ik hoop in de toekomst nog veel van haar te kunnen zien op TV/Internet nu ze niet door is naar de finale want deze personage is uniek.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.