Aangehouden voor belediging

Zwolle – Een 42-jarige man uit Zwolle werd vrijdagmiddag 31 juli aangehouden voor belediging. Agenten gingen ter plaatse na een melding dat een persoon zich vervelend zou gedragen op de Wethouder Alferinkweg. De 42-jarige man vond het nodig zijn middelvinger op te steken naar de agenten en bijbehorende schuttingtaal te uiten. Hierop werd hij overgebracht naar het bureau en ingesloten. Hij krijgt een proces-verbaal voor belediging. Daarnaast verkeerde de man flink onder invloed, wat hem een bekeuring opleverde voor openbare dronkenschap.

 

Politieberichten.jpg

 

In de nacht erna (1 augustus) was het weer raak. Agenten reden met hun voertuig door de Voorstraat. Daar werden zij meerdere keren uitgescholden door een 26-jarige Zwollenaar. Deze werd hierop aangehouden voor belediging en overgebracht naar het bureau. Proces-verbaal is opgemaakt.

Een 17-jarige jongen uit Zwolle werd in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 augustus aangehouden voor belediging. Hij schold agenten op de Oude Vismarkt uit toen zij een kennis van hem wilden aanhouden voor openbare dronkenschap. De jongen werd overgebracht naar het bureau en proces-verbaal is opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer