Profspektakel wil toertrui naar Zwolle halen

Zwolle – De organisatie van het woensdag 12 augustus te houden Peperbus Profspektakel doet verwoede pogingen om een Tourtrui in het Peperbus Profspektakel te krijgen. Gedacht wordt aan Franco Pellizotti, winnaar van de bergtrui.

franco_pellizotti.jpg
Foto: Cor Vos

De Italiaan werd tijdens de ceremonie op de Champs Élysées ook gehuldigd als strijdlustigste renner van de Tour de France. Naast zijn aanvallende optreden in Frankrijk heeft Pellizotti zich dit jaar ook goed laten zien in de Ronde van Italië, waar hij een bergrit won en tweede werd in het eindklassement, achter Rabokopman Denis Menchov.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Wordt een lastige keuze, WVF kan dan namelijk ook een grote sprong naar de winst (door winst op GAKampen) in het Elzermantoernooi zetten…


  ⚠️ Meld

 2. :D:D:D Inmiddels heb ik besloten naar het altijd gezellige Oosterwolde af te reizen. Kijken of hr.Keestra en De Nanne met zijn maten er nog rondstruinen. Durf ook al mijn persoonlijke favoriet voor dit seizoen te benoemen…..Marc Sloots…..De man is mentaal zo sterk geworden in het team dat Waterschapskampioen van NL werd enkele jaren geleden. Moet goedkomen.

  Of….Rik moet nog een speciale kerkaanbieding hebben?


  ⚠️ Meld

 3. Zo is’t Rik. Mooi dat jij regelmatig uitverkoren bent om al die vedetten van dichtbij te bekijken. Sleep die bol nou maar ff naar Zwollywood. Maar kijk wel uit dat die Italiaantjes niet teveel van onze mooie blonde dames waarnemen, anders krijg je ze hier nooit meer weg.

  Zijn we het er trouwens over eens dat Ajax dit jaar maar weer eens landskampioen wordt?


  ⚠️ Meld

 4. Hoeveel bolletjes heeft de drager van de bolletjestrui ingenomen ? Gaat hij hierdoor harder fietsen ? Hebben we veel bergen in de route door Zwolle ?


  ⚠️ Meld

 5. Nav al dat geklaag en gezeur in de andere ppspektakel topics hier zal de bolletjes trui wel niet goed genoeg zijn voor de zwollenaren


  ⚠️ Meld

 6. WVF….vermoedelijk staan ze tot half april weer aan kop, om daarna net geen kampioen te worden en in de eerste ronde van de nacompetitie worden ze uitgeschakeld. Maar dat is logisch.


  ⚠️ Meld

 7. Had best sympatie voor Twente Erik, maar sinds die 2 kalen (overijdele Umberto) oeverloos staan te raaskalen op de commersjele heb ik het (door kale JvH dus) ook met Twente gehad. En ze hebben nog wel een eigen RTV-station!

  Kufo had natuurlijk al jaren geleden bij Ajax moeten spelen. Maar Twente doet em nooit aan Ajax weg. Jan v.H. verloochent daar ook in no time dat hij een zeer nuttige Ajacied was.


  ⚠️ Meld

 8. Erik 9:38 ben je niet in de war met de FC?
  De 1e 4 of 5 nacompetities was onder een andere (weliswaar uiterst sympatieke) trainer. Vorig jaar verdienden ze niet eens nacompetitie te spelen. Maar als je toch her en der (zaterdag nog weer) hoort hoeveel sympatie er nog bij ex-WVFers (niet de minsten) zit voor hun club? ……Gaat goedkomen. Uitstekende hoofdsponsor ook, geleid door 3 zwaar prominente Zwollenaren.

  Noordman tapijt en alles wat te leggen valt. Gecamoufleerd gelegen net aan de andere kant van de IJssel. Maar immer kwaliteitsspul, uitstekende service en gemeende hartelijkheid. Kom daar elders maar eens om?


  ⚠️ Meld

 9. Dick…ik heb ook sympathie voor WVF, maar het is natuurlijk belachelijk dat ze met het materiaal van de afgelopen jaren niet zijn gepromoveerd. Dan schort er ergens toch iets aan. En nu zijn ze volgens mij heel veel goede spelers kwijtgeraakt en moeten ze oppassen niet om andere plaatsen te strijden.


  ⚠️ Meld

 10. Mooi Erik. Wel eens naar het Technisch beleid gekeken van de afgelopen jaren? Volgens mij is Sjon trouwens best een goede trainer.
  Maar uh….geen vertrouwen in de huidige selectie?

  Zeker nooit van Marc S. gehoord? Die het natuurlijk ook niet alleen kan, maar dat kan geen enkele speler. Het is eigenlijk wel jammer dat mannen als Jeroen van L. niet meer spelen. Dat Timo is gestopt en dat Richard het bij Berkum gaat maken.
  Toch verwacht ik dit jaar ook zeer veel van Marthijn R. Ach…we hebben ook nog zeer talentvolle jeugd onder bezielde trainers spelen. Het 2e hangt er niet meer zo bij aan.

  Potentiële FC Z. jeugd; nee, ’t komt best goed. Jij bent Berkummer?


  ⚠️ Meld

 11. Ik dacht dat Marthijn R. naar Olympia 28 was overgestapt. Je vergeet in je opsomming Ard Slot nog.

  Nee, ik ben voor een club buiten Zwolle 😉


  ⚠️ Meld

 12. Klopt erik Ard vergeten. Maar voor iemand die zo weinig van één heeft gezien, is het toch redelijk volledig.

  Wythem? Sprak een bijzonder vriendelijke ex-WVFer bij de FC zaterdag…potentieel goede trainerT nu nog bij Wythem dus.


  ⚠️ Meld

Reageer