Samenwerking FC Zwolle en Achmea health Center

Zwolle – Achmea health Centers, één van de grootste fitnessketens van Nederland en FC Zwolle zijn een samenwerking gestart die voor sportieve FC Zwolle fan veel voordeel biedt.   

Nieuwe sporters die zich in de actieperiode van 1 augustus tot en met 16 september 2009 bij Achmea health & Spa Center Zwolle inschrijven krijgen gratis voetbalkaarten voor FC Zwolle-Go Ahead Eagles en maken kans op veel prijzen zoals een actiekorting bij Achmea health Centers, 15 x Seizoenskaarten FC Zwolle, 2 x Vip arrangement FC Zwolle (2 pers), 5 x Meet & greets met de selectie en nog veel meer FC Zwolle prijzen.


FC Zwolle selectie bij Achmea health & Spa Center

Sport jij ook bij het Achmea health & Spa Center in Zwolle? Dan kom jij de FC Zwolle spelers zeker tegen. De FC Zwolle selectie sport met eigen trainers en fysiotherapeuten in het onlangs nieuw geopende fitnesscenter. Daarnaast heeft Achmea health Centers in het FC Zwolle stadion een speciale fitnessruimte ingericht waar de FC Zwolle selectie hun training op het veld en fitness perfect kunnen combineren.  

In september lanceert Achmea health Centers ook twee nieuwe programma’s waar de spelers en fans direct mee kunnen starten.
Artikel delen:
Reacties 19
 1. Er is ook een nieuwe sportschool in Stadshagen. Stuk betaalbaarder.

  Oeps, H. werkt bij bovenstaande toko; kunnen we het natuurlijk niet afkraken. Als je maar de goede verzekering hebt, is het een stuk betaalbaarder. 😉


  ⚠️ Meld

 2. @dick, betaalbaarder in Stadshagen, je moet ook kijken wat je er voor krijgt want bij Achmea Health is het een all in prijs en bij sommige sport scholen is het een prijs voor 1 x per week, 2 x per week, alleen fitness of alleen groepslessen, of het is onbeperkt en inclusief fitness en groepslessen.

  :(:P:-*

  P.S. ben gebruiker, maar wel achmea verzekerde  ⚠️ Meld

 3. Zeer terechte opmerking. Volgens degene die er gekeken had was het idd aardig summier. En deden ze veel in groepsverband. Maar dat wilde hij ook, leek mij misschien nog wel wat. Voor mij hoeft al die comedy ook niet. Maar wat mij betreft zal het wel bij “lijken” blijven.

  Goed bekeken dat je met een Achmea-polis naar die club gaat. Is het ook gezellig?


  ⚠️ Meld

 4. Gezellig
  Inderdaad het is er zeker gezellig, maar je moet het zelf ook altijd gezellig maken, kom anders een keer kijken. Er is ook een Achmea center in Stadshagen maar ook in het Stadion. Heb trouwens meegedaan aan de demo tijdens de open dag was leuk, alleen wij stonden op de tribune waar de gehandicapten kunnen staan met RPM demo.
  :);):D;D


  ⚠️ Meld

 5. Heb ook eens aan een RPM-demo meegedaan, met een vriendin in Heino. Mag dondersgraag fietsen en het gaat me ook goed af, maar pff ’t is dat ik je stiekum met de versnelling kon knooien….pfff.
  Ben meer van de buitensport (geweest hahaha). Straks doen ze van AhC toch ook weer met een demo mee tijdens het Stadshagenfestival?

  Hou niet zo van dat flinke sfeertje, “oh kijk mij eens goed zijn”. Die sportschool in ’s Heerenbroek was toen ook heel populair!


  ⚠️ Meld

 6. @dick, zo ben ik niet als je mij ziet dan zul je het begrijpen misschien kom ik nog wel even op het stadshagenfestival kijken
  ;D:P:-*


  ⚠️ Meld

 7. Ik zit ook bij het Achmea Health Center bij het stadion. Bevalt me bijzonder goed! De FC Zwolle voetballers zou ik niet eens herkennen 😉

  Om nog wat meer reclame te maken… Wat me bijzonder goed bevalt is, dat ze geen spiegels hebben. Dus geen patserig gedoe! Wel hebben ze tegenwoordig gelukkig dumbells, waarmee je los kunt trainen.
  En ik vind het erg prettig, dat in de sauna badkleding verplicht is. Dit maakt dat met name vrouwen zich ook wat prettiger voelen in de sauna.


  ⚠️ Meld

 8. @ZwolschKwartier:
  Niet geheel.
  Die politieke berichten vallen in mijn ogen meer onder de noemer “opinie”. Daar wordt immers een mening gegeven.


  ⚠️ Meld

 9. Hoe lokaler dingen zijn hoe meer reclame er vaak tussendoor komt Arie. Wellicht is er niet eens voor betaald. Vaak zie je, dat een medium dit soort publiciteit ook “gunt” aan een ondernemer. Puur om gewoon wat te vertellen te hebben over de eigen omgeving.
  Een initiatief wat veel interesse opwerkt levert nu eenmaal met name bij lokale media vaak aardig wat gratis reclame op!


  ⚠️ Meld

 10. Ook hier kun je gratis reclame maken. Om eventueel later met degene af te rekenen die er baat bij heeft 😉

  Advies? Wel oppassen voor het gummetje van de Admin.  ⚠️ Meld

 11. Ik heb me 3 weken geleden aangemeld en hoefde maar 19 euro inschrijfkosten te betalen ipv 119 euro en ik had de rest van de maand en de eerste hele maand gratis en ik kreeg kaarten voor Fcz-Gae.

  Daarentegen betaal ik wel 51 euro in de maand (bij een jaar contract) omdat we niet bij een achmea verzekerd zijn maar er is geen enkele andere sportschool waar ik me zo op me gemak voel dan bij het HC.


  ⚠️ Meld

Reageer