Het weer: warm

Zwolle – Woensdag wordt het iets warmer. De middagtemperatuur loopt dan uiteen van 26 graden aan zee tot 28 graden in het midden en oosten van het land. Het blijft de hele dag droog en de zon schijnt volop. De wind houdt een zuidoostelijke richting en qua kracht verandert er maar weinig. Woensdagavond blijft het nog lang warm en kunnen we met recht spreken van een zwoele avond. Met minima rond 15 graden verloopt de nacht naar donderdag een stuk minder fris.

04-08-200920weerfoto.jpg

Donderdag zien we de zon in volle glorie terugkeren. Hierdoor en door de aanvoer van warmere lucht wordt op veel plaatsen de tropische 30 graden gehaald. De hitte wordt nog eens benadrukt door de afwezigheid van de wind. Op de Noordzeestranden is het overigens met 27 graden ook warm. Vrijdag wordt het gaandeweg de dag minder zonnig. Vanuit het westen neemt later de kans op regen- en onweersbuien toe. Desondanks wordt het met 27 tot 30 graden weer flink warm. Het weekeinde ziet er minder warm en minder zonnig uit. Toch mogen we met 22 tot 25 graden nog spreken van zomerse temperaturen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Bedankt Roel! De Zonnebloemen als “humeur-opsteker” als je Stadshagen binnenrijdt, -fietst, -loopt of -stuitert. 8)

    De techniek nog een beetje in de vingers trouwens?


    ⚠️ Meld

  2. Prachtig zeg, die zonnebloemen zo mooi in bloei daar op die rotonde! Wat een goed idee ook om die bloemen daar neer te zetten!
    Mijn complimenten aan fotograaf en aan bedenker!


    ⚠️ Meld

Reageer