Aangehouden voor winkeldiefstal

Zwolle – Een 40-jarige vrouw uit Nunspeet is dinsdagmiddag 4 augustus door personeel aangehouden voor winkeldiefstal en aan de politie overgedragen. In een winkel aan het Maagjesbolwerk nam zij twee tasjes voor een gsm en een I-pod weg, zonder die aan de kassa af te rekenen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Politieberichten.jpg

 

’s Avonds werd in dezelfde zaak een 37-jarige man uit Winterswijk aangehouden voor winkeldiefstal. Hij nam twee laptops weg zonder die af te rekenen. De man is een zogeheten ‘veelpleger’ en blijft daarom ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Chris, ik denk dat dat komt omdat het (waar jij op doelt) een maatschappelijk probleem betreft, waarover door de huidige politiek niet bepaald een signaal van erkenning aan de burgers wordt gegeven. Losstaand van het feit of dit terecht is of niet, heeft de gemiddelde kritische burger behoefte aan erkenning, daadkracht en bevestiging: dit hoopt men te bereiken door bijvoorbeeld over dit soort onderwerpen in discussie te gaan.


    ⚠️ Meld

Reageer