Gratis kaarten opening Stadioncomplex Zwolle online

Zwolle – Registratie voor kaarten voor de live show in het nieuwe Stadioncomplex van Zwolle kan vanaf vandaag 5 augustus. Omdat de intentie van de dag het teruggeven van het stadion aan de bevolking van Zwolle is, begint het evenement om 11 uur ‘s ochtens tot 11 uur ‘s avonds. Voor de Live Show zijn de publiekskaarten gratis verkrijgbaar. Op deze datum start ook de verkoop van de speciale VIP arrangementen. IPMMC, de gemeente Zwolle, Eurest, FC Zwolle hebben samen met de organiatie Play Productions en de verdere betrokkenen besloten de kaarten voor het publiek gratis beschikbaar te stellen, om zo de daadkracht van de teruggave te borgen. Om voor bedrijven en particulieren een bepaalde luxe te genereren zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar.  
opening_sc.jpg
De inloop voor de liveshow vindt om acht uur plaats waarna om negen uur het spectakel van start gaat. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Jan Vayne een deel van de opening zal verzorgen in samenwerking met Imad-jay, wiens act wordt versterkt door acrogym Zwolle en de Diff Dancemasters. Tevens zullen Lisa en Rachel één van de mainacts van de avond zijn op het spectaculaire decor. De dames, die hun bekendheid genereerden dankzij het programma X-Factor, zullen een spectaculair optreden verzorgen.

 

Informatie over de registratie en de VIP arrangementen is te vinden op www.stadioncomplexzwolle.nl. Binnenkort wordt duidelijk welke artiesten nog meer acte de présence geven. Zeker is dat het evenement voor verrassingen zal zorgen.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. He, dat is vreemd, ik heb me enkele weken geleden al aangemeld en dat kon toen voor 4 kaarten. Nu moet ik me, als ik bovenstaand verhaal lees, weer aanmelden? En nu voor max. 2 kaarten.


  ⚠️ Meld

 2. Heb ik ook maar gedaan. Inderdaad een paar weken gelden 3 kaarten besteld, nu nog maar 2 maximaal. Vreemd, ik hoop dat de verdere organisatie beter verloopt.


  ⚠️ Meld

 3. Beste Danny, Hartelijk voor je opmerking. de eerder ontvangen registraties zullen op de hoogte worden gesteld en zodoende hun kaarten ontvangen. Verder hebben we besloten om zoveel mogelijk mensen de kans te geven vandaar dat we 2 kaarten per bezoeker uit delen.
  Tot de 29e ! mvg, Play


  ⚠️ Meld

 4. @ PP: Ok dus mensen als Danny en ik krijgen (zeer) binnenkort de bestelde kaarten thuis. Die hebben echter geen (meer)waarde. We hebben ons gister immers weer aangemeld :'(

  Dan kun je toch gewoon beter zeggen: foutje, maar beter dubbel geregistreerd als helemaal niet?


  ⚠️ Meld

 5. Hoe laat is de openingswedstrijd tegen een aansprekende tegenstander die de supporters in het verleden meerdere malen beloofd is?
  Ooh nee, net als Maxi Gomez komt die er gewoon niet.
  Wel Jan Vayne,wielrenners en allerlei andere slappe acts die NIETS met voetbal te maken hebben.
  PRUTSERS!>:(>:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 6. @Dick,
  Nee, maar ik verwacht nog wel een optreden van Jannus,Mannus en Hannus.
  En natuurlijk een demonstratie doggy-dancin en een line-dance formatie van spastische cowboys.
  Die passen wel bij het nieuwe imago van de club.
  PRUTSERS>:(


  ⚠️ Meld

 7. Jeremy Bokila gaat waarschijnlijk naar Heerenveen die hem direct uit zal lenen aan Emmen.
  Weer een zogenaamd mindere club die het seizoen start met een betere en bredere selectie.
  Maar Zwolle heeft eredivisieplannen…………………en bij plannen zal het ook blijven, daar ben ik van overtuigd.  ⚠️ Meld

 8. :D:D:D Toch vond ik oa de graffiti en de portretten bijzonder geslaagd. Ach en die winkels/casino eronder lijkt nu aardig vol te worden. Ze gaan wat aan dat grijs doen (vooral lelijk op tv). Alle vertrouwen in Jan! Er is jeugd bij de selectie gekomen, super-Zuurman terug, Dominggus komt nog sterker terug van zijn blessure. Die nieuwe spits had tegen de Nijmert gezegd dat ie de beste wilde worden, maar moet in de 16 nog beter worden. Zelfs PiBa was maandag niet super-negatief. Bovendien liepen Marrianne Timmer en Simone Chatel gewoon door de gewelven. En…..is Gaston S. een bijzonder aardige man. Gert-Peter loopt er natuurlijk nog. Oh ja, in Jan Leunk heeft de vereniging ook een super versterking.

  Maar uh….de stoelen in de bestuurskamer zagen er vies klatergouderig uit…..dat dan weer wel. Misschien kan Jan eens een vieze jas om zo’n leuning hangen?


  ⚠️ Meld

 9. @LARRY,
  De Marinierskapel zou inderdaad geweldig zijn maar die zijn helaas van een wat hogere klasse dan het iq van een gemiddeld bestuurslid van onze amateuristische club.


  ⚠️ Meld

 10. So, hot in the city; ga zo maar eens in deze city kijken. Maar dat ze verdeurie The Plantman en zijn band “Litter” niet gevraagd hebben?! :'(

  Een Zwols organisatiebureau…..leest dit onvolprezen weblog niet eens :o:o:o


  ⚠️ Meld

 11. Live-muziek is echter altijd gaaf!
  Net met de neus in de boter op de Markt in Steenwijk tot 21 uur allemaal optredens[/url] Ga of eerder hier weg en daar na toe of om 16.30. Swingend, vrolijk, gevarieerd, leuke spontane Indonesische zangeres uit Den Haag. Er volgen dus voortdurend bands. Was ook zo te boeken geweest door FC Zwolle, Blauwvingerdagen, weet ik veel wat. Maar ja, je zult de geldbuidel wel moeten trekken. :'(


  ⚠️ Meld

 12. Met het ticket zijn zelfs oa 2 seizoenkaarten te winnen. Ware het niet dat mijn directrice deze poster vast niet achter het raam wil. :'(

  Onbelangrijk detail, maar…deze ticket?
  Kopiëren is zinloos, dus mijn dubbele ticket-uitdraai-actie ook. Nou ja; lees mailreactie wel.


  ⚠️ Meld

Reageer