Citymoves Zwolle

Zwolle – Het Citymoves Circus strijkt op zaterdag 8 augustus voor de 2e keer neer op Park de Wezenlanden in Zwolle. Vorig jaar hebben duizenden mensen mee mogen genieten van onder andere Armin van Buuren. Dit jaar is de nummer 1 DJ Van Buuren weer in Zwolle aanwezig! 

Citymoves Zwolle

Naast Armin van Buuren ook: Remy, Gareth Emery, Erick E en Hardwell. De vorige Citymoves vond plaats op een zondag. De zaterdag brengt met zich mee dat er een groter aantal bezoekers kan worden ontvangen en dat er qua show veel meer mogelijk is. Zaterdag 8 augustus wordt o.a. afgesloten met een vuurwerkshow. ‘De Groene Long’ van Zwolle zal weer omgetoverd zijn tot een waar festivalterrein. Citymoves Zwolle 2009 is klaar om alle records te breken!

Met de volgende timetable kunnen de bezoekers zich de hele dag vermaken:

13:30-14:45     ERICK E
14:45-16:30     HARDWELL
16:30-18:00     GARETH EMERY  
18:00-19:00     REMY
19:00-22:30     ARMIN VAN BUUREN  

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Mensen… dit moeten jullie me uitleggen: “De zaterdag brengt met zich mee dat er een groter aantal bezoekers kan worden ontvangen en dat er qua show veel meer mogelijk is”.
  Was het niet omdat er mensen zijn die de zondagrust in Zwolle willen behouden? Dat was toch de reden dat het van de zondag naar de zaterdag was verplaatst?


  ⚠️ Meld

 2. Niet zo moeilijk toch? Het is niet strijdig met elkaar.

  Je zou het ook zo kunnen formuleren: “Omdat er mensen zijn die de zondagsrust in Zwolle willen behouden kan er op zaterdag een groter aantal bezoekers worden ontvangen is er qua show veel meer mogelijk”


  ⚠️ Meld

 3. reden was dat meneer Armin van Buuren anders niet kon, er zijn gelukkig ook niet 26 betere namen die ze hadden kunnen vragen..


  ⚠️ Meld

 4. Als dat een reden is, vind ik dat ze het in het artikel moeten vermelden…net als die Gristenen die de zondagsrust willen behouden in de 21e eeuw.


  ⚠️ Meld

 5. Er was wel gezeur, maar dan door de buurt vanwege geluidsoverlast. Met name Wipstrik! Er komen nu 8 geluid-meetpunten door de gemeente Zwolle. Dat Armin niet kon is onzin.


  ⚠️ Meld

 6. Armin van Buuren is op dit moment nr. 1 DJ van deze planeet!! Dus 26 betere dj’s lijkt me wat moeilijk. Al valt over smaak natuurlijk niet te discussiëren. Belangrijker natuurlijk is dat dit festival georganiseerd wordt door het evenementen bureau van Armin zelf dus tja…..  ⚠️ Meld

 7. Vorig jaar hebben duizenden mensen mee mogen genieten van onder andere Armin van Buuren. Dit jaar is de nummer 1 DJ Van Buuren weer in Zwolle aanwezig!

  Armin samen met de achter (Van) Buuren luisteren in de achtertuin in Stadshagen. Geluid-meetpunt nummert 9 dus!

  Maar werd er hierin de buurt ook al niet is georganiseerd??


  ⚠️ Meld

 8. Wel flauw dat iedere keer weer het klagerscommittee uit de wipstrikkerallee op de hak wordt genomen.

  Is het niet zo dat klagende mensen over dit festival dit festival juist op de hak nemen? 😉


  ⚠️ Meld

 9. Kriteik is prima als je een juiste weergave van feiten geeft en daarbij een oplossing biedt. Daar is hier geen sprake van. Het is een feit dat aan de grens van Wipstrik het geluid te hard was. Ik heb geen klagers of comité benoemd. Daar heb ik ook geen kennis van. Joop, je reacties hier en je kennis van communicatie staan op een zeer laag pitje. Doe er iets mee. Dat je Klepzeiker als avatar hebt doet me nu besluiten nooit meer op je te reageren. Ik ga straks heerlijk feesten bij de Wipstrik.


  ⚠️ Meld

 10. Hartelijk dank voor je sympathieke stukje joop, ik was er idd ff tussenuit.
  ik word ook zo moe van al dat negatieve gezever. laten we toch wat verdraagzamer zijn voor elkaar en ieder zijn stukje onstspanning gunnen. dat van buuren ook niet mijn muzieksmaak is staat als een paal boven water edoch zal ik de laatste zijn die dit optreden veroordeel. maar ja ik woon ook niet in de wipstrik, misschien dat ik dan wel anders over zou denken.  ⚠️ Meld

 11. Haha, ja-tja, doet me denken aan verhalen van organisatoren van festivals die klagers aan de telefoon krijgen die vragen of het zachter mag, terwijl er nog geen eens een soundcheck aan de gang was.:D


  ⚠️ Meld

 12. Doen ze daar de regendans? Toen het lawaai los brak, begon het meteen te regenen. De wind staat verkeerd, ik kan het hier goed horen.


  ⚠️ Meld

 13. nou het lawaai is hier niet te horen in .attem. Vanavond kan ik wel mooi op de dijk het vuurwerk bekijken. ASSENDORPER zal nu wel bij de pierik binnen zitten met al dat lawaai of heb je oordopjes?


  ⚠️ Meld

 14. @ghehe
  Iets dichterbij kunnen we wel lekker meegenieten. Gewoon de ramen open doen en rock da house !! ;D

  Anders gewoon even er naar toe wandelen.

  LET OP ZWOLLENAREN:
  HET ENTREE IS GRATIS !!!!!!!!!!  ⚠️ Meld

 15. Het is nu inderdaad rustig. Als het vandaag zo kan dan kan dat met het Bevrijdingsfestival toch ook? Of komt het doordat nu het lawaai op verschillende plaatsen wordt gemeten. Vanmiddag was er meer herrie en toen ben ik idd even naar de Pierik gevlucht, Koko.


  ⚠️ Meld

Reageer