VVV blij met succesvolle Blauwvingerdagen in Zwolle

Zwolle – De Blauwvingerdagen 2009 zijn weer achter de rug! Voor kinderen was er vooral veel te beleven. Ditmaal stond alles in het teken van een tweetal activiteiten voor de jeugd. Men kon alvast de sfeer proeven van de komende Zwolse Zomerkermis en kennismaken met Het geheim van Graaf Sassendonk. 

Er was een heuse kermiskraam waar je moest blikgooien zoals je die ook op de Zwolse Zomerkermis kunt aantreffen en die van 14 t/m 23 augustus het beeld in de Zwolse binnenstad zal bepalen. Wist je alle blikken om te gooien dan kreeg je een bon waarmee je in de VVV winkel aan de Grote Markt een tas met kortingsbonnen voor de Zwolse Zomerkermis en toeristische informatiebrochures zoals de IJsseldeltagids en Bijzonder Zwolle kon krijgen. Kennismaking geheim van Graaf Sassendonk Voor wie het nog niet wist…..Graaf Sassendonk heeft zich weer laten zien in Zwolle! Om kennis te maken met deze speurtocht moesten kinderen op zoek gaan naar een code. Als ze de goede code hadden gevonden wordt ook deze inspanning beloond met eenzelfde tasje met diverse kortingsbonnen. Er waren zelfs enkele geluksvogels die vrijkaarten voor Het Geheim van Graaf Sassendonk aantroffen!

Al met al kan geconcludeerd worden dat het de hele dag een komen en gaan van kinderen is geweest. In de VVV winkel zijn meer dan 150 tasjes uitgedeeld. Er mag dan ook met recht gesproken worden van een succesvolle dag waarop de kinderen en hun ouders hebben kunnen zien dat er nog veel leuke dingen te doen zijn in Zwolle deze zomer.

Artikel delen:

Reageer