Getuigen gezocht na schietincident Scheldelaan

Zwolle – In de nacht van donderdag op vrijdag 7 augustus kreeg de politie een melding van een mogelijk schietincident aan de Scheldelaan. Op de Scheldelaan werd een auto aangetroffen waarvan de voorruit vermoedelijk door een projectiel was geraakt en gebarsten.

politie_logo_4.jpg

Getuigen verklaarden een aantal schoten te hebben gehoord waarna een auto met hoge snelheid wegreed. Het vermoeden bestaat dat er inderdaad met een vuurwapen is geschoten. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident en is op zoek naar getuigen. Hiervoor kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. ooi zag ik in de voorstraat twintig jaar geleden eens iemand met een pistool schieten. mijn burgerplicht zei dat ik de politie hierover moest bellen, edoch de politie verdomde het om te komen en adviseerde verdieping om op het hoofdbureau maar aangifte te komen doen!!!
    ik bespeur dat deze zand naar het strand dragen tactiek nog steeds hoog in het vaandel staat bij de zwolse politiedienst


    ⚠️ Meld

  2. Hoop toch, ondanks idd vreemde gang van zaken, aangifte hebt gedaan. Was hopelijk niet dezelfde meneer als de persoon die onder onze 4 ogen een gokkast van de muur trok bij The Fonz boven. Daar waren ze echter snel bij. We zijn wel érg lang wekelijks met enorm veel plezier wezen stappen in De Voorstraat.


    ⚠️ Meld

Reageer