Kidsclub: sportclub voor kinderen met een handicap

Zwolle – Je hebt een lichamelijke beperking, maar je wilt gewoon lekker sporten? Kom dan op zaterdagochtend naar de Kidsclub. Vanaf 29 augustus a.s. start De Vogellanden weer met twee sportgroepen, voor kinderen van 4-12 jaar met een lichamelijke beperking. Zij sporten op zaterdagochtend tussen 9.30 uur en 11.15 uur in twee leeftijdsgroepen in de sporthal van revalidatiecentrum De Vogellanden, Hyacinthstraat 66a te Zwolle.

De lessen worden gegeven door deskundige en ervaren begeleiders. Naast Kidsclub sport is er ook Kidsclub zwemmen, dit vindt plaats op zaterdagochtend in het zwembad van revalidatiecentrum De Vogellanden. In samenwerking met Stichting KIDS Zwolle heeft Revalidatiecentrum De Vogellanden Kidsclub ontwikkeld met als doel het vergroten van het sportaanbod voor deze groep kinderen. Kidsclub biedt de kinderen de gelegenheid om onder deskundige begeleiding kennis maken met sporten, net als hun leeftijdsgenootjes!

Info en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij Anniek van Vilsteren, coördinator KIDSclub (stichting KIDS Zwolle), e-mail: a.van.vilsteren@vogellanden.nl of 038 4229927

Artikel delen:

Reageer