Armin van Buuren topper tijdens Citymoves Zwolle

Zwolle – Na een regenachtige start was zaterdag de avondvulling van het muziekfestival Citymoves Zwolle voor de beste DJ van de wereld Armin van Buuren. Duizenden muziekliefhebbers waren naar Park de Wezenlanden gekomen om van de muziek te genieten.

city_11.jpg

De avondsessie werd duidelijk beter bezocht dan de middag. Het was in de avonduren twee keer zo druk. Erick E, Hardwell, Remy en Gareth Emery gingen Van Buuren voor zaterdag. ‘De Groene Long’ van Zwolle werd omgetoverd tot een fraai festivalterrein. Aan het begin van de avond was het terrein vol met 10.000 bezoekers. Alleen wanneer er aanwezigen het evenement verlieten konden nieuwe bezoekers toegelaten worden op het feestpark. Totaal kwamen er ongeveer 18.000 festivalbezoekers naar Citymoves. Citymoves werd afgesloten met een vuurwerkshow.

city_10.jpg 

city_19.jpg

city_21.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

city_13.jpg
city_14.jpg
city_15.jpg
city_16.jpg
city_17.jpg
city_18.jpg
city_20.jpg
city_22.jpg
 city_12.jpg
Artikel delen:
Reacties 23
 1. Prima feestje geweest volgens mij.
  In Assendorp heb ik het wel gehoord, maar gewoon mooi gematigd. Prima tijd om te stoppen (had ook tot 12u gemogen net als bevrijdingsfestival).
  Kortom, hier een tevreden weblogger.

  Hoe was het “op het veld”?


  ⚠️ Meld

 2. Was zeker wel geslaagd vanavond. Ben er geweest goede muziek. En volgens mij viel het ook nog wel mee met de geluidsoverlast..
  Het had van mij ook wel langer mogen duren majaa. Ik denk dat er ook genoeg mensen zijn die 22.30 al te laat vinden 😛


  ⚠️ Meld

 3. Zal toch niet zo zijn Geslaagd feest (22.30)? Geluidsoverlast; kan door de consentratie en uitbarstingen mbt het live-uitzenden van De Godenzonen komen, maar dicht in de buurt….nixxx, behalve vuurwerk, gehoord!


  ⚠️ Meld

 4. Goed geluid
  Hoorde in Zuid lichte vlagen van de muziek. Ben gaan kijken. Kwam in een super leuk feest met zeer helder geluid terecht. Vind het super dat dit soort festivals in Zwolle worden georganiseerd!


  ⚠️ Meld

 5. Vakantie?
  Hahah wat ik nu mee maak:P nog geen zijkerige reactie hier8) zijn die mensen op vakantie ofzo haha was een topfeestje, volgend jaar weer dacht ik zo


  ⚠️ Meld

 6. Heerlijk feest!
  Dat dit kan in Nederland!! Gratis voor iedereen. Met goede muziek; ECHT goede DJ’s, fijne organisatie want genoeg toiletten, desinfectie, eten, drinken, mooie vuurwerkshow, het ging inderdaad niet TE lang door. Dit was een prachtfeest. Volgend jaar weer alstublieft!!


  ⚠️ Meld

 7. Super gezellig. Had inderdaad wel iets langer door mogen gaan.. want toen het echt los begon te gaan was het bijna afgelopen.

  Toppie! Volgend jaar weer..


  ⚠️ Meld

 8. Heb me goed vermaakt. Gareth Emery de held van de dag. Geluid kon wel wat harder. achter op het veld was het te zacht. Veel kijk volk. Veel kinderen die er wat mij betreft beter niet kunnen komen.
  En dit alles gratis!! Volgend jaar weer!!:)


  ⚠️ Meld

 9. Het laatste uur was legendarisch. Absoluut top. Goed geluid, zelfs op behoorlijke afstand van het podium. Prima vermaakt. Het enige minpunt was het gemis van een vette locatie in Zwolle voor een afterparty met een capaciteit van een mannetje of 1000 a 1500!8)


  ⚠️ Meld

 10. Misschien hadden de zeikerds toch wel een beetje gelijk, want
  het blijkt dus wel degelijk te kunnen, een mooi feest, zonder dat de halve stad er overheen valt. Groot compliment aan de organisatie, super gedaan, ik vond het in ieder geval beregezellig.


  ⚠️ Meld

Reageer