Het weer: wisselend bewolkt

Zwolle – Zondag is het wisselend bewolkt, met de meeste zon in het westen van het land. De temperatuur komt vanmiddag uit tussen 20 en 23 graden, bij een meest zwakke noordenwind. Komende week verloopt licht wisselvallig, met af en toe buien.

08-08-2009_weerfoto.jpg

Vanochtend zijn er wolkenvelden in het noorden en oosten van het land. Elders zal de zon er al snel bijkomen. Lokaal is het mistig of nevelig. In de vroege ochtend ligt het kwik rond 14 graden. Er staat weinig wind, uit een meest noordelijke richting. Geleidelijk breekt overal de zon meer door. Vanmiddag is het wisselend bewolkt, met in het westen de meeste zonuren. In het oosten en zuidoosten zou een (onweers)bui kunnen vallen. Elders blijft het droog en loopt het kwik op tot waarden tussen 20 graden aan de kust en 23 in het binnenland. Vanavond en vannacht is het droog en zijn er opklaringen. De wind draait iets meer naar het westen. De minima komen aan het eind van de nacht uit op ongeveer 13 graden.

Morgen begint droog, maar later kan er in het noorden een spat regen vallen. Elders blijft het droog. Het is wisselend bewolkt en dus zullen we de ook te zien krijgen. Het kwik komt uit rond 21 graden.

De rest van de week verloopt licht wisselvallig. Het kwik ligt daarbij tussen 20 en 24 graden, bij een meest westelijke wind. Geregeld zullen er wat buien vallen, maar er zijn ook droge en zonnige momenten. Zoals het er nu naar uitziet wordt woensdag de "slechtste" en meest buiige dag, een storing trekt van via ons land naar het oosten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer