Het weer: zonnig

Zwolle – Vandaag begint met veel zon. In de loop van de dag neemt de bewolking toe. In het noorden is kans op een druppel regen. Het wordt ongeveer 22 graden. Vanavond klaart het op de meeste plaatsen op. Alleen in het noorden kan een enkele bui voorkomen.

09-08-2009_weerfoto.jpg
Vanochtend verloopt droog, met veel zon. De temperatuur neemt snel toe naar een graad of 22 in het westen van het land en 24 in het binnenland. Vanmiddag neemt de bewolking toe. Vooral in het noorden wordt het wolkendek dikker, hierbij is kans op een spatje regen. De wind is zwak tot matig en komt uit het westen. Vannacht is er kans op een bui aan de noordkust. In de rest van het land blijft het droog en de temperatuur daalt naar waarden tussen 12 en 16 graden. Morgen is de kans op buien opnieuw voor de noordelijke helft van het land bewaard. Daar wordt het niet warmer dan 21 graden op de Wadden en 22 graden in het binnenland. Ten zuiden van de grote rivieren wisselen zon en wolken elkaar af. Daar kan het 24 graden worden.

Woensdag ontwikkelt er een lagedrukgebied ten westen van Scandinavië. Dit zorgt voor een regenachtige dag in Nederland. De middagtemperatuur ligt tussen 19 en 22 graden. In de loop van de avond wordt het vanuit het westen droog.

De rest van de week lijkt droger en zonniger te verlopen. De buienkans neemt af en de temperatuur loopt langzaam op naar plaatselijk ongeveer 25 graden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Als ik naar buiten kijk zie ik alleen maar bewolking, nadat het vannacht al gedruppeld heeft.

  Als straks de zon ook nog doorbreekt is de voorspelling net verkeerd om gemaakt …!!

  Mijn voorspelling voor vandaag luidt:

  De Jackpot valt vandaag geheid op een lot verkocht door de Geluksmakelaar!!


  ⚠️ Meld

 2. Toppertje die Kosterman, blijft ook vriendelijk. Hij had toen eens zo’n gezellige show naast zijn toko. Met mooie Staatsloterij dames. Toen heb ik ook nog wat gewonnen (weet niet meer wat) maar hij is zéker een klein beetje makelaar in geluk.


  ⚠️ Meld

Reageer