Megabase op herhaling in Zwolle

Zwolle – Na het grote succes van Megabase op Fusion of Dance kon een vervolg natuurlijk niet uit blijven. En de datum is bekend! 26 september zal muziek- en dansfeest Megabase weer van zich laten horen, en wel in de WRZV hallen in Zwolle. Een schitterende locatie waar alle aspecten met betrekking tot Megabase in uitvoering gebracht worden. 

Megabase Zwolle

De hal zal van boven naar beneden een complete metamorfose onder gaan. Deze hal wordt omgebouwd tot een gigantische blackbox met alle aspecten die je bij Megabase kunt verwachten. Het team is alweer volop bezig om ook van deze editie van Megabase weer een groot  spektakel te maken. Iets waar de organisatie High Energy Events patent op heeft! Ook deze keer wil de organisatie de bezoekers weer verrassen en verbazen. De line-up is bekent en die liegt er niet om. Luna had de bezoeker nog te goed, want deze moest verstek laten gaan op Fusion of Dance.

"Wij hadden aangegeven dat jullie hem tegoed hielden, en bij deze zijn wij onze belofte nagekomen. Hij heeft aangegeven  dat hij er erg veel zin in heeft en het helemaal top vind dat we hem opnieuw geboekt hebben." A-lusion is deze editie ook van de partij, deze dj behoeft eigenlijk geen introductie. Hij heeft inmiddels op alle grote feesten en festivals gedraaid en heeft een enorme aanhang van trouwe fans, en 26 september staat hij op Megabase. The Guardian is inmiddels ook geen onbekende meer, wij als organisatie hebben veel goede reacties gehad na zijn optreden op Megabase@Fusion of Dance. Voor ons reden om deze topper weer te boeken voor Megabase. Solutio en The I’s is het duo dat flink aan de weg timmert en sinds 2005 een duo vormt. Met hun productie van  “City of Chaos” hebben ze al menig festival bereikt. De hele avond wordt gehost door MC Renegade, deze bekende MC van onder andere de Noisecontrollers zal de hele avond op zijn eigen manier aan elkaar praten. En het publiek compleet gek maken.

Zorg dat je optijd de kaarten koopt want deze editie zal  naar alle waarschijnlijkheid snel uitverkocht zijn!

Tijd 21:00 tot 04:00
Prijs voorverkoop €19,00 ex. fee
deur €26,50

Tickets www.soundofenergy.nl www.paylogic.nl www.highenergyevents.nl of één van de 400 primera stores.

Tabakspot – roggenstraat 2 – Zwolle – 0384213226

Plato – Klokkensteeg 14 – Zwolle – 0384225354

Artikel delen:
Reacties 10
 1. alweer een dance-event?
  Zwolle wordt zo langzamerhand ‘Stad van de wansmaak’.
  Niet duur trouwens, ruim 55 gulden voor een gehoorbeschadiging…


  ⚠️ Meld

 2. alweer een dance-event?
  Zwolle wordt zo langzamerhand ‘Stad van de wansmaak’.
  Niet duur trouwens, ruim 55 gulden voor een gehoorbeschadiging…

  19×2.2=net geen veertig euro.

  Gaat een gaaf feestje worden denk ik. Waarschijnlijk wel van de partij! 😀


  ⚠️ Meld

Reageer