Processie bij O.L.V. Basiliek Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 15 augustus zal in de Thomas a Kempisparochie in en rond de O.L. Vrouwe Basiliek te Zwolle opnieuw het feest van Maria Ten Hemelopneming uitgebreid worden gevierd.

Om 18.45 start een processie rond de Basiliek waarin het Broederschapsbeeld van O.L. Vrouw van Kevelaer zal worden rondgedragen. Aansluitend begint om 19.00 uur de Pontificale Eucharistieviering, waarin Mgr. dr. Gerard de Korte, bisschop van Groningen-Leeuwarden zal voorgaan. De zang zal worden verzorgd door de Schola Cantorum, de O.L. Vrowen Singers en het Jozefkoor. Het belooft een prachtige viering te worden, met daarin natuurlijk ook de lichtprocessie na de verkondiging! Mocht u bloemen willen brengen voor de versiering van de Basiliek en het Mariabeeld, dan kan dat. U kunt de bloemen in de emmers zetten bij het St. Jozefaltaar. Alvast veel dank daarvoor.

Wanneer er meisjes zijn die als bruidje mee willen lopen in de processie, dan kan dat. Graag om 18.30 uur bij de Basiliek aanwezig zijn. Trekken jullie iets feestelijk wits aan? Dat zou prachtig zijn! Vraag maar aan je ouders en breng ze mee!

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Maar toewijding, bezieling en inzit toch wel ?

    Overigens:

    O.L. Vrowen Singers

    Moet dit geen “Vrome Zingers” zijn ? Lijkt me een tikfout.


    ⚠️ Meld

Reageer